|
|
25 Temmuz 2008 Cuma 12:33
|
Politika
|
OSMAN YAĞMURDERELİ'NİN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Safra yollarındaki enfeksiyon nedeniyle hastanede tedavi altına alınan AK Parti İstanbul Milletvekili ve yapımcı Osman Yağmurdereli'nin sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.
Kadıköy Özel Acıbadem Hastanesi İç Hastalıkları uzmanı Dr. Keramettin Şar, Yağmurdereli'nin özel doktoru onkolog Sualp Tansan ile düzenlediği basın toplantısında, Osman Yağmurdereli'nin elektrolit sodyum potasyum dengesizliği nedeniyle 11 Temmuzda hastaneye yatırıldığını belirtti.
Safra yollarında antibiyotik tedavisine başladıklarını belirten Şar, ''Olumlu yanıt aldık. Durumu iyiye gidiyor. Dün akşam ateşi yükseldi. Ateşi kontrol altına aldık'' dedi.
Bir gazetecinin Yağmurdereli'nin ne zaman taburcu edileceğini sorduğu Şar, ''Şimdi taburcu etmeyi konuşma zamanı değil'' dedi.
Boynuna altın kemer takılan Abdullah Gül, güreş severleri selamladı.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Sayın Baykal, senin güvenmene ihtiyacım yok. Yeterki milletim bize güvensin, o yeter" dedi.
Toplantı konusu belirtilmezken, basın mensuplarının görüşme talepleri de partililerce kabul edilmedi.
Eski Sağlık Bakanı, MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş’un kızı Elif, Onur Boz’la evlendi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal her yıl haziran temmuz aylarında Damal İlçesinin Karadağ yamaçlarına düşen Atatük silüetini görmek için dün Damal’daydı.
Diplomasını hocası Prof. Dr. İlter Turan’dan alan Mücahit Arınç, mezuniyetini annesi Münevver Arınç ve sözlüsü Yeliz Asker ile kutladı.
|