Nethaber Haber Key Odemeleri

Key Odemeleri, Keyodemeleri

türk net en son haber 22 Ağustos 2008Güncelleme: 22.08.2008 04:45 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Rus Turistler
Hırsızlık Haberleri
Terör
İnternet Cafeler
İnternet Suçları
İnternet
Kate Moss
Intel
Bilgisayar Üreticileri
Kayseri Haberleri
Add to Google

30 Temmuz 2008 Çarşamba 07:00 Politika

AKP'li vekil DTP'li vekil için KÜRSÜDEN, 'bu adam var ya bu adam, BENİ DAĞ'A ŞİKAYET ETTİ' dedi

TBMM'deki tartışmaya 'dağ' karıştı

AKP’li Cemal Kaya, DTP Van Milletvekili Özdal Üçer’en kendisini ‘dağa’ şikâyet ettiğini söyledi.

TBMM Genel Kurulunda Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nın görüşmeleri sırasında partisi adına söz alan DTP’li Üçer, AKP’li Kaya’nın kardeşinin Kartal’daki adliye inşaatında çalışan işçilere para vermediğini söyledi ve ihaleyi alanların Kaya’nın akrabaları olup olmadığını sordu.

Kaya, PKK’yı kastederek, “Senin desteklediğin örgüt bu memlekete 300 milyar dolara maloldu. Sen neden bahsediyorsun. Yalancı seni” diye bağırdı.

Sataşma olduğu gerekçesiyle söz alıp kürsüye çıkan Kaya, 20 gün önce DTP’li Üçer’in kendisini aradığını ve işçilerin durumu konusunda hakaret ettiğini söyledi.

Kaya, “Beni dağa şikâyet etti. Buradan ihbar ediyorum, savcılara inanıyorum. Ölüme varım. Ağrı’dan milletvekili çıkaramadığınız için hıncınızı alıyorsunuz” dedi. Bu sözlerden sonra DTP’liler ile AKP’lilar arasındaki tartışma sertleşti. DTP’li Sırrı Sakık AKP’lilere “Sayısal çoğunluklarına güveniyorlarsa linç edin bizi o zaman” diye bağırdı.

İlgili Başlıklar:
DTP (479 haber)
TBMM (471 haber)
PKK (378 haber)






Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün öğrendiğine göre Başbakan Erdoğan, ailesiyle alkollü içki servisi de yapılan restorana gitmiş ve herkese 'Afiyet olsun' demiş...

Zülfü Livaneli'ye göre CHP'nin solcu olmamasının nedeni kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün de SOLCU olmayışı... İşte o yazı:

Türkiye'nin siyasi yaşamına yön veren liderlerin şifreleri böyle çözüldü:

HYP Genel Başkan vekili Yaşar Okuyan, başkanlığını Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün yaptığı HYP'den 'YAŞAR HOCA BARDAĞI TAŞIRDI' diyerek istifa etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında İstanbul'da yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi.

CHP, fındık taban fiyatının bir an önce açıklanmasını ve fiyatın da 5,7 YTL’nin altında olmamasını istedi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY