|
|
12 Ağustos 2008 Salı 00:59
|
Politika
|
Mehmet Ağar çiçek GÖNDERMEMİŞ
Eski DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Susurluk Kazası’nda ölen Abdullah Çatlı’nın eşi Meral Çatlı’nın yeğeni Can Aydoğan’ın Burcu Tekin’le düğününe çiçek göndermediğini söyledi.
Üzerinde Mehmet Ağar’ın adının bulunduğu çiçeği düğünün yapıldığı Yalova Green Garden’a gönderen İstanbul Çiçek’in sahibi Ali Osman Çakıcı ise Ağar’ın dün kendisini arayarak, "Benim adıma nasıl çiçek gönderirsin?" dediğini belirterek şunları anlattı: "Düğün günü çok sayıda çiçek siparişi aldık. Mehmet Ağar adına hazırladığımız çiçeği kimin sipariş ettiğini hatırlamıyoruz. Ancak bize DP’den ya da bizzat Mehmet Ağar tarafından herhangi bir çiçek sipariş edilmedi"
Seçmen listelerinin askıdan indirilmesi ve itirazlar üzerine bir açıklama yapan YSK Başkanı, listelerin 20 ve 25 Aralık tarihleri arasında tekrar askıya çıkarılacağını söyledi.
Yaklaşık on gündür askıda olan seçmen listeleri bugün indirildi. Son günde nüfus müdürlüklerinde büyük izdiham yaşandı.
Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz, DTP'nin terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyması gerektiğini söyledi.
CHP ve DSP, seçmen listelerinin askı ve itiraz süresinin uzatılması istemiyle Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) başvurdu.
CHP'nin Ankara adayı Murat Karayalçın, 'Melih Gökçek’in gideceğini hem de tıpış tıpış gideceğini söylüyorum' dedi.
Rahşan Ecevit, dün ağır bir açıklama yapmıştı. DSP bugün Rahşan Hanım'a bir cevap verdi.
|