|
|
05 Eylül 2008 Cuma 11:33
|
Politika
|
CHP Lideri Baykal, sabahın ilk ışıklarıyla DENİZDEYDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun sürenin ardından denize girdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uzun sürenin ardından denize girdi. 22 Temmuz seçimlerinde 'kaybedersem Rodos'a kadar yüzerim' cümlelerinin ardından ilk defa denizde yüzerken görüntülenen Baykal, "Yüzmek çok güzel" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, kızı Aslı Baykal'ın evinin bulunduğu Adıyaman Sitesi'nin altında bulunan falezlerden sabahın ilk ışıklarında denize girdi. Yaklaşık 2 saat boyunca 3 kilometre tempolu bir şekilde yüzen Baykal'ın hiç yorulmaması dikkat çekti. Deniz gözlüğü taktığı gözlenen Kendisini görüntülemek için yat ile yanına gelen gazetecilere el salladı. Gazetecilerin bulunduğu yatın yanına gelen Baykal, "Deniz şahane ve yüzmek için en güzel zaman. Hava çok güzel olduğu için deniz olağanüstü güzellikte" dedi. Gazetecilerin güncel konularla ilgili sorularını yanıtlamayacağını söyleyen Baykal, denizde uzun süre kulaç atarak yüzdü.
Böylece Baykal, 22 Temmuz genel seçimlerinden sonra söylediği ve büyük tartışmalara konu olan 'Yenilirsem Rodos'a kadar yüzerim' cümlesinden sonra ilk defa yüzerken görüntülendi.
Akdeniz Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın, üniversitedeki öğretim üyeliği görevinden istifa etti.
İstanbul Valisi Muammer Güler AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önündeki patlamada yaralanan 10 kişiden 4'ünün ameliyata alındığını, 3'ünün ise tedavilerinin ayakta yapıldığını bildirdi.
Biri Çanakkale İl Emniyet Müdürü; diğeri Kara Yolları Genel Müdür Yardımcısı
Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Durak'ın AKP'den istifasını da yorumladı. Erdoğan, '2004'de kendisi aday olmak istedi.. Hayırlısı olsun' dedi.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara'da artık değişim ve yeni vizyona ihtiyaç olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, AK Parti’den “300 partili ile temayül yoklaması yaptıktan sonra adaylık konusunu değerlendireceğiz” açıklaması nedeniyle istifa etti.
|