Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 5 Aralık 2008Güncelleme: 05.12.2008 17:59 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Genelkurmay Haberleri
Sanayi Üretimi Endeksi
Honda
Formula 1
CNN
Ermeni Soykırımı İddiaları
Belçika
İran
TBMM
DTP
Add to Google
10 Eylül 2008 Çarşamba 07:55 Politika

İlker Başbuğ’un 16 - 17 Eylül'deki toplantıda vereceği mesajlar MERAK EDİLİYOR?

İLKER BAŞBUĞ İLE BİRLİKTE GENELKURMAY'DA STİL DEĞİŞİKLİĞİ HEMEN FARKEDİLİR OLDU. BAŞBUĞ, BASINLA BU İLK TOPLANTISINDA BAKALIM NE YAPACAK; NE DİYECEK?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, 16-17 Eylül’de Genelkurmay Karargahı’nda basın - yayın organlarının genel yayın yönetmenleri ve Ankara temsilcileri ile buluşacak.

Saat 10.00’da başlayacak “İletişim Toplantısı”nda Başbuğ bir sürprize daha imza atacak.

Toplantıya, Genelkurmay’a akredite olmayan Yeni Şafak’ın Ankara temsilcisi ile yayın yönetmeni de davet edildi.

İLETİŞİME ÖNEM VERİYOR

Başbuğ, iletişime verdiği önemi her davranışında gösteriyor.

Diyarbakır’da sivil toplum örgütü yöneticileri ile buluşarak onlarla yüz yüze görüşerek bir ilki gerçekleştiren Başbuğ, göreve gelirken de ilk adım olarak İletişim Daire Başkanlığı’nı yeniden yapılandırarak birimi Tuğgeneral seviyesine çıkarttı. Orgeneral Başbuğ’un, İletişim Daire Başkanlığı’na Tuğgeneral Metin Gürak’ı getirmesi, yeni dönemde basın yayın kuruluşları ile iletişime verilen önemin en somut göstergesi olarak yorumlandı.

ÖNEMLİ MESAJ BEKLENTİSİ

Başbuğ’un toplantıda önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Genelkurmay Karargahı’nın kapısı 28 Şubat’tan bu yana ilk kez akredite olmayan gazetelere açılacak. Yeni Şafak’ın dışında Hrant Dink’in katil zanlısı O.S.’nin Jandarma personelince Türk bayrağı önünde çektirdiği resmi haber yaptığı için akreditasyonu iptal edilen Star Gazetesi de listeye alındı. Başbuğ’un bu tavrı dengeli yayın yapan basın - yayın kuruluşlarına karşı akreditasyon uygulamasının kontrollü olarak gevşetileceği şeklinde yorumlandı. Genelkurmay, akredite olmayan basına kapılarını açarak daha çok okur kitlesine de ulaşmış olacak. Dün itibarıyla, Genelkurmay’a akredite olmayan Bugün ve Zaman gazeteleriyle Kanaltürk’e davetiye ulaşmadığı öğrenildi.

Canlı bomba planı Başbuğ’u durdurmadı

İLKER Başbuğ’un Güneydoğu ziyareti sırasında terör örgütü PKK’nın canlı bomba eylemi yapmayı planladığı ortaya çıktı. Güneydoğu gezisinin programı canlı bomba istihbaratı nedeniyle sır gibi saklanan Başbuğ, tehlikeye karşın halkın arasına girerek vatandaşlarla kucaklaştı. Başbuğ’un, ilk durağı olan Malatya Valiliği’ni ziyareti sırasında istihbarat birimlerine PKK’nın “canlı bomba eylemi hazırlığında” olduğu bilgisi ulaştı. İstihbarat üzerine önlemler arttırıldı. Van’da sevgi gösterileriyle karşılanan Başbuğ, makam aracından inerek halkın arasına karıştı. Sıkı güvenlik önlemleri, olası suikast girişimini engelledi.

İlgili Başlıklar:
İlker Başbuğ (79 haber)






Yaklaşık on gündür askıda olan seçmen listeleri bugün indirildi. Son günde nüfus müdürlüklerinde büyük izdiham yaşandı.

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz, DTP'nin terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyması gerektiğini söyledi.

CHP ve DSP, seçmen listelerinin askı ve itiraz süresinin uzatılması istemiyle Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) başvurdu.

CHP'nin Ankara adayı Murat Karayalçın, 'Melih Gökçek’in gideceğini hem de tıpış tıpış gideceğini söylüyorum' dedi.

Rahşan Ecevit, dün ağır bir açıklama yapmıştı. DSP bugün Rahşan Hanım'a bir cevap verdi.

Sebebi, Gül'ü Diyarbakır'a göndermeyen kulak rahatsızlığı...

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam