|
|
10 Ekim 2008 Cuma 16:09
|
Politika
|
CHP ‘TSK’daki golf sahaları’nı Meclis’e taşıdı
CHP Milletvekili Atilla Kart, Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde golf sahası yapıldığına ilişkin iddiaları Meclis gündemine getirdi.
CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’ün cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na sunduğu yazılı soru önergesinde, “Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde yapımı sürdürülen golf sahası var mıdır? Böyle bir çalışma varsa, kaç yerde bu nitelikte çalışma yapılacaktır? Yapılacak harcamaların tutarı nedir?” diye sordu.
Konya 3. Ana Jet Üssünde de benzeri çalışmalar olup olmadığını öğrenmek isteyen Kart, “Bu tarz bir harcama yapılması keyfi ve sorumsuz bir davranışın dışında aynı zamanda görev ve yetkinin kötüye kullanılması anlamına gelmez mi?” sorusunu yöneltti.
CHP Sultanbeyli İlçe Merkezi'nde düzenlenen törende, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen ve İl Başkanı Gürsel Tekin, Bedir'in adaylığını birlikte açıkladı.
Fransa Ulaştırma Bakanı Domini Qei Bussereau, konuşma yapmak için kürsüye doğru ilerlerken merdivenlere takılarak yere düştü.
'Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kurban Bayramı'nda Diyarbakır'da olacak' denilirken Gül'den şaşırtan bir açıklama geldi: 'KARAR VERMEDİM'...
CHP'li Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'e cevap vererek, 'Umuyorum uygar bir ortamda Melih Bey ile biraya gelir ve tartışırız' dedi.
Eski DEP'li Zana'yı 10 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, seçme-seçilme ehliyetinden ve diğer siyasi hakları kullanmaktan yoksun bırakılmasına da karar verdi.
Usta yazar Yaşar Kemal, Cumhurbaşkanı Gül'den aldığı ödülün ardından bir teşekkür konuşması yapıyor. İşte o konuşmadan notlar:
|