|
|
01 Haziran 2009 Pazartesi 00:30
|
Spor
|
HAKAN ŞÜKÜR'ÜN TORİNO'SU DA DÜŞTÜ: Serie A’da sezon dün kapanırken lige veda eden son takım Torino oldu
Inter’in üst üste dördüncü kez şampiyonluğa uzandığı sezonun son maçında Torino, Roma’ya deplasmanda 3-2 yenilerek Reggina ve Lecce’den sonra düşen üçüncü ekip oldu.
Düşme potasındaki bir diğer takım Bologna ise evinde Catania’yı 3-1 yenerek ligde kaldı.
Şampiyonluğunu haftalar öncesinde garantileyen Inter evinde Atalanta’yı 4-3 yendiği maçın ardından kupasını aldı.
Mavi-Siyahlılar, Mancini’den sonra göreve gelen Jose Mourinho’yla da şampiyonluğu kucaklarken takımın emektar yıldızı Luis Figo, dün aktif futbol hayatına nokta koydu.
Bu arada evinde Lazio’yu 2-0 yenen Juve ikinci, Fiorentina’yı deplasmanda aynı sonuçla geçen Milan üçüncü, oldu.
Öte yandan 2001’de Fatih Terim’in yerine Milan’ın başına geçen teknik direktör Carlo Ancelotti de, görevini bıraktığını açıkladı.
Milan artık Leonardo’ya emenat.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor karşısında oynanan oyundan ve skordan memnun olmadığını söyledi.
Turkcell Süper Lig'de 25. haftanın açılış maçında Trabzonspor, 2. yarıda oyuna giren Alanzinho'nun 90. dakikada attığı golle zorlu Gaziantep deplasmanından 1 puan aldı.
Euro 2012 elemelerinde Türk milli takımının Almanya'da yapacağı karşılaşmanın başkent Berlin'de oynanmasına karar verildi.
İran Futbol Federasyonu'nun A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için aralarında Fatih Terim'in de bulunduğu bazı Türk antrenörlerle görüştüğü iddia edildi.
ERTUĞRUL SAĞLAM: Başbakanımız ‘‘Seninle gurur duyuyorum’’ dedi
Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Çift kale maçta sakatlanan İsmail Köybaşı ve Nobre antrenmanı tamamlayamadı.
|