türk net en son haber 21 Mart 2010Güncelleme: 21.03.2010 14:41 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
İsveç
Gurbetçi Haberleri Yeryüzü Türkleri
Yanardağ Faaliyetleri
Mezar Cenaze Kültürü
ÖDP
Turizm
Çevre Sağlığı
Küresel Isınma
Çevre Sorunları
Coca Cola
Add to Google
13 Haziran 2009 Cumartesi 10:41 Spor

Galatasaray'da İKİZLER harekatı: Rijkaard'dan sonra Altıntop Kardeşler hedefte

Gelecek sezon hem lig hem de Avrupa'da fırtına gibi esmeyi hedefleyerek takımın başına Hollandalı Frank Rijkaard'ı getiren Galatasaray'da futbolcu transferi için de düğmeye basıldı.


Sabah gazetesinde Yaşar Yalçın'ın haberine göre; Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri kıskacına alan sarıkırmızılılarda, transfer harekatlarının değişmez ismi Haldun Üstünel dün Almanya'ya gitti. Öncelikle Hamit için Bayern Münih kulübü ile bir görüşme yapacak olan Üstünel'in daha sonra Schalke Kulubü ile Halil için masaya oturacağı öğrenildi.

İMZAYA GELECEKLER

Prensipte anlaşılan her iki futbolcunun da bonservis sorunlarının bu hafta içinde çözülmesi halinde önümüzdeki hafta içinde Florya'ya imza atmaya gelecekleri iddia edildi.

İlgili Başlıklar:
Galatasaray (1452 haber)
Altıntop Kardeşler (32 haber)






ElazIĞ depreminde annesini ve bir kardeşini kaybeden Keko Çiçek, Galatasaray Kulübü'nün davetlisi olarak babası Mehmet Ali ve amcası İsa Çiçek'le birlikte İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarı kartı bulunan Emre'nin G.Saray derbisinde oynayabilmesini sağlamak için hakem Kuddusi Müftüoğlu ile tartıştığı öne sürüldü.

Bank Asya 1. Lig'de haftanın en önemli karşılaşmasında gülen lider Kardemir Karabük oldu. En yakın takipçisi Bucaspor'a konuk olan Karadeniz ekibi 2. dakikada Yunus'un attığı golle geriye düşmesine ka

90 dakikalık maçın tek aksiyonunu yapan Daniel Güiza sağ ayağıyla tam 12'den vurup, Sarı-Lacivertli takımı hayata bağladı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın devre arasında, hakemlerin soyunma odasına girenlerin olduğunu iddia ederek, bunların açıklanmasını istedi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam