|
|
15 Şubat 2007 Perşembe 12:21
|
Spor
|
İliç, 'gol ne demek?'
Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Sasa İliç, ligde adeta golü unuttu.
Sezonun ilk 4 haftasında rakip fileleri 5 kez havlandırarak sarı-kırmızılı ekibin en önemli gol silahı haline gelen Sırp oyuncu, ilk yarıdaki performansıyla da beğeni toplarken, son haftalarda ise gol vuruşlarında şanssızlığını kıramadı.
Teknik direktör Erik Gerets tarafından 20 haftası geride kalan ligde 19 karşılaşmada görevlendirilen Sasa İliç, toplam 1382 dakika sahada kalıp, 8 gol bulurken, son 5 haftada ise adeta gol orucuna girdi.
İliç, ligdeki son golünü 25 Kasımda Ali Sami Yen Stadı'ndaki Sivasspor karşılaşmasında kaydederken, ardından oynanan Fenerbahçe, Bursaspor, Ankaraspor, Kayserispor ve Vestel Manisaspor mücadelelerini ise golsüz geçti.
İliç, gol yollarındaki suskunluğuna rağmen, son oynanan Vestel Manisaspor maçında yaptığı 2 asistle göz doldurdu.
Galatasaraylı Arda, ankette Thierry Henry ve Franck Ribery'i de geride bıraktı. Fenerbahçeli Semih de Rooney, Eto'o ve Drogba'nın önünde...
Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.
Hertha Berlin maçının uzatma dakikalarında yere yığılan Arda, futbolseverlerin yüreğini ağzına getirdi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkarılıyor.
Milan Baros'un penaltı golünden sonra tribündeki Türk taraftar 'Auf Wiedersehen' (Güle güle) diye şarkı söylemeye başladı.
İspanyol gazetesi Marca, Fenerbahçeli Güiza'nın, sevgilisi Nuria Bermudez ile yaklaşık 1,5 aydır görüşmediğini, çiftin ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.
|