|
|
17 Nisan 2007 Salı 07:03
|
Spor
|
İddia böyle: Adnan Polat, Ertuğrul Sağlam ile el sıkıştı
Göreve geldiğinden bu yana Gerets ile yıldızı barışmayan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat önümüzdeki sezon için hazırlıklara başlarken, oldukça ses getirecek bir operasyona da imza atıyor.
Akşam gazetesinden Bahadır ÇOKİŞLER'in haberine göre, Gerets ile çalışmak istemediğini yönetim toplantılarında sık sık dile getiren Polat, yaşanan krizler sonrası yerli hocalara yöneldi.
Ersun Yanal ile görüşen ancak camiadan gelen tepkiler üzerine bu isimden vazgeçen Adnan Polat’ın son olarak Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile el sıkıştığı iddia edildi.
Ayrıca Adnan Polat’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Galatasaray’ın ve Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Feldkamp’ın Galatasaray’ın danışmanı olarak Kayseri’nin Bursa ile oynadığı maçı izlediği ve Ertuğrul Sağlam için onay verdiği gelen haberler arasında.
Yaklaşık 2 ay önce Başkan Özhan Canaydın’ın baskısıyla sözleşmesinin opsiyonu kullanılarak 1 yıl daha takımın başında kalması için imza attırılan Gerets ile yollar büyük olasılıkla ayrılıyor.
Yöneticiler her ne kadar sözleşmede şart yok deseler de Polat’ın bir televizyon programında, “Kim başarısız olursa gider” imalarında bulunması kafaları karıştırdı.
Gerets bu gelişmeler üzerine sessiz kalmayı tercih ederken, “Başkan’ın sözü benim için yeterli” demekle yetindi.
Adnan Polat’ın her platformda, “Gönlüm yerli hocadan yana” demesi ve Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı Kayserispor’a kiralık olarak gönderilen genç oyuncuların yetiştirilmek üzere ücretsiz verilmesi Polat’ın gizli yürüttüğü bir plan olarak ortaya çıktı.
Önceki gün bir televizyn programında açıklama yapan Sağlam’ın, “Artık Gökhan ile Mehmet Topuz’un transferinin zamanı gelmiştir. Kayseri bu futbolcuların turşusunu mu kuracak!” demesi Ertuğrul Hoca’nın bu iki futbolcu ile birlikte “Galatasaray’a geliyor” yorumlarına neden oldu.
Golden Leauge'in bugün Brüksel'deki finaline davet edilen ancak 5 bin metrede Meseret Defar'a tavşanlık yapması istenen milli atletimiz, teklifi düşünmeden geri çevirdi..
Türkiye, 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'nda yarın Belçika ile deplasmanda yapacağı karşılaşmada tarihindeki 878. maçına çıkacak.
Savunma, rakip takıma Erivan'da fazla pozisyon vermemesiyle biliniyor. EURO 2008 elemelerinde bu deplasmanda Sırbistan 5, Portekiz 3, Polonya 7, Finlandiya 6 ve Belçika 3 isabetli şut bulabildi.
Topla rakibin oynamasına izin veren Ermeniler, golleri duran toplardan kafa golleriyle buluyor
Fenerbahçe ile mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızın, sarı-lacivertli kulüpten kesinlikle ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Alex ülkesine geri dönerek eski takımı Corinthians’ta form
(A) Milli Futbol Takımı, 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'ta Ermenistan ile 6 Eylül Cumartesi günü deplasmanda yapacağı maçın İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.
|