|
|
05 Eylül 2007 Çarşamba 14:30
|
Spor
|
3'ü BİR YERDE
Ankaraspor'un transfer döneminin son gününde Galatasaray'dan kiraladığı Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık takıma katıldı.
Yıldız futbolcular, mavi-beyazlı ekibin Yenikent'teki tesislerine gelerek laktak testinden geçerken, Necati Ateş, test sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine Avrupa kulüplerinden teklif geldiğini, ancak bonservis sorunu ve kadro dışı kalması nedeniyle transfer olamadığını belirten Necati Ateş, “Ankaraspor'a kiralık olarak geldim ve yeniden Galatasaray'a döneceğim. Ankaraspor'da sevdiğim arkadaşlarımla beraberim. Sahada elimizden geleni yapacağız. Ankaraspor'u en alt sıradan en üst sıralara çıkarmak istiyoruz” dedi.
Sarı-kırmızılı takımdan ayrılma sürecine değinen golcü oyuncu, “İlk kamp döneminde benimle ilgili bir sıkıntı yoktu. Ne olduysa kamp dönüşü oldu. Futbolun içinde her şey var. Galatasaray'dan ayrıldığım için kırgın değilim desem yalan olur. Ne kadar kırılıp üzülsem de her şey geride kaldı. Daha fazla konuşup kendimi yıpratmak istemiyorum” diye konuştu.
Galatasaray'dan neden gönderildiğini bilmediğini ifade eden Necati, "Bunu kamuoyu değerlendiriyor. Ben Galatasaray'da 3,5 yıl içinde en çok gol atan futbolcu oldum. Bunun arkasına sığınmanın anlamı yok. Ama sonuçta böyle bir değerlendirme yapıldı, biz de saygı duyduk" ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu, şu anda tek hedefinin iyi bir performans göstererek, yeniden (A) Milli Takım'a seçilmek olduğunu kaydetti. Teknik direktör Aykut Kocaman ise ligin ilk 4 haftasında sadece 1 puan alarak çöküntü yaşadıklarını, ancak yaptıkları doğru transferlerle bu sıkıntıyı aşacaklarını belirtti. Bu arada Necati Ateş'le birlikte başkent ekibine kiralık olarak gelen Orhan Ak ve Emre Aşık, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.
Carlos ve Edu, özel bir hastanede tedavi gören böbrek hastalarına ziyarette ilginç bir teklifle karşılaştı...
Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, Galatasaray'a transfer olmadığına pişman oldu ve pişmanlığını dile getirdi.
Boca Juniors'lu Riquelme'nin gol sevincinin ardından yaptığı hareket başına bela oldu.
Galatasaray maçına hazırlanan Ankaragücü'nde bugünkü antrenmanda 3 futbolcu arasında gerginlik çıktı. Tartışma büyüyünce teknik direktör Ünal Karaman böyle uyardı...
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı basın açıklamasında Fulya'daki inşaatın gizli olmadığını, müteaahhit Aşçıoğlu ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi.
9 yaşındaki Ebru, tedavinin ardından görme şansını tekrar yakalayabilecek durumda.... Antalyaspor, Ebru'nun tekrar görmesi için tüm masraflarını karşılayacak.
|