|
|
15 Ekim 2007 Pazartesi 10:57
|
Spor
|
İRAN'DA MAÇ İZDİHAMI: 1 ÖLÜ, 17 YARALI
İran'da Perspolis ve İstiklal takımlarının oynadıkları derbi maçında meydana gelen izdihamda 1 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Fars Haber Ajansı'nın haberine göre, dünkü Perspoli-İstiklal derbi maçı sonrası meydana gelen izdihamda 16 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden gencin irtifadan düşerek hayatını kaybettiği belirtildi. Azadi Stadyumu'nda oynanan ve 100 bin kişinin izlediği maç 1-1 bitti. Bu arada kara borsada fahiş fiyatla bilet satmaya çalışan 22 kişi de polis tarafından gözaltına alındı.
Galatasaraylı Arda, ankette Thierry Henry ve Franck Ribery'i de geride bıraktı. Fenerbahçeli Semih de Rooney, Eto'o ve Drogba'nın önünde...
Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.
Hertha Berlin maçının uzatma dakikalarında yere yığılan Arda, futbolseverlerin yüreğini ağzına getirdi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkarılıyor.
Milan Baros'un penaltı golünden sonra tribündeki Türk taraftar 'Auf Wiedersehen' (Güle güle) diye şarkı söylemeye başladı.
İspanyol gazetesi Marca, Fenerbahçeli Güiza'nın, sevgilisi Nuria Bermudez ile yaklaşık 1,5 aydır görüşmediğini, çiftin ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.
|