|
|
23 Ekim 2007 Salı 00:39
|
Spor
|
Gençlerbirliği'nin kötü futbolu yüzünden sigaraya başlayan İlhan Cavcav, diğer takımı Oftaş’ın A.Gücü’nü yenmesi ile rahat bir nefes aldı
İlhan Cavcav efkar dağıttı 2-1
İkinci başkent derbisinden de galip ayrılan Kırmızı-Siyahlılar, maç boyunca bulduğu iki net pozisyonu Savaş ve Serkan’la gole çevirdi. Ankaragücü Jaba ile umutlandı ama 3 puanı kurtarmayı başaramadı. Bu arada maçtan önce Ulus’ta bulunan Atatürk heykeli önünde toplanan yaklaşık 3 bin A.Gücü taraftarı 19 Mayıs Stadı’na kadar yürüdü.
TRİBÜNDEKİ bir grup taraftar da Hakkari’deki hain pusuda şehit düşen askerlerin tek tek adını bağırırken, diğer taraftarlar ‘Burada’ şeklinde cevap verdi. Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, Ankaragücü’nde futbolcular sahaya siyah formayla ve ellerinde ‘Mevzubahis vatansa gerisi tefarruattır’ yazılı pankartla çıktı. Oftaş da hasılatı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.
Galatasaraylı Arda, ankette Thierry Henry ve Franck Ribery'i de geride bıraktı. Fenerbahçeli Semih de Rooney, Eto'o ve Drogba'nın önünde...
Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.
Hertha Berlin maçının uzatma dakikalarında yere yığılan Arda, futbolseverlerin yüreğini ağzına getirdi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkarılıyor.
Milan Baros'un penaltı golünden sonra tribündeki Türk taraftar 'Auf Wiedersehen' (Güle güle) diye şarkı söylemeye başladı.
İspanyol gazetesi Marca, Fenerbahçeli Güiza'nın, sevgilisi Nuria Bermudez ile yaklaşık 1,5 aydır görüşmediğini, çiftin ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.
|