|
|
26 Kasım 2007 Pazartesi 07:14
|
Spor
|
Galatasaray yine averajla lider; Sivas ensesinde
Süper Lig'de 13. haftanın son maçında, Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenerek, averajla liderliğini sürdürdü
Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmada 89. dakikada Serkan'ın attığı golle 3 puana ulaşan sarı-kırmızılı takım, puanını 31'e yükseltti ve bu haftayı da averajla lider olarak tamamladı.
Haftaya Galatasaray ile aynı puanda başlayan Sivasspor ise sahasında Kayserispor'u 1-0 yenerek puan kaybetmedi ve ikinci sıradaki yerini korudu.
Fenerbahçe ise sahasında konuk ettiği Ankaraspor'u 4-2'lik sonuçla geçerken, puanını 25'e çıkardı ve bu hafta da 3. sırada yer aldı.
Ankara deplasmanında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 1-0 yenen Beşiktaş da puanını 24'e yükselterek 4. sıradaki yerini korumayı başardı.
Toplam 19 golün atıldığı 13. haftada, 5 maçı ev sahibi, 3 maçı deplasman takımları kazanırken, 1 karşılaşma da berabere tamamlandı.
Gol krallığı yarışında Sivassporlu Muhammed Ali 8 golle ilk sırada yer alırken, bu futbolcuyu 7 golle Denizlisporlu Yusuf, 6'şar golle Beşiktaşlı Bobo, Fenerbahçeli Semih, Gaziantepsporlu De Nigris ve Trabzonsporlu Gökdeniz takip etti.
Carlos ve Edu, özel bir hastanede tedavi gören böbrek hastalarına ziyarette ilginç bir teklifle karşılaştı...
Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, Galatasaray'a transfer olmadığına pişman oldu ve pişmanlığını dile getirdi.
Boca Juniors'lu Riquelme'nin gol sevincinin ardından yaptığı hareket başına bela oldu.
Galatasaray maçına hazırlanan Ankaragücü'nde bugünkü antrenmanda 3 futbolcu arasında gerginlik çıktı. Tartışma büyüyünce teknik direktör Ünal Karaman böyle uyardı...
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı basın açıklamasında Fulya'daki inşaatın gizli olmadığını, müteaahhit Aşçıoğlu ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi.
9 yaşındaki Ebru, tedavinin ardından görme şansını tekrar yakalayabilecek durumda.... Antalyaspor, Ebru'nun tekrar görmesi için tüm masraflarını karşılayacak.
|