|
|
31 Aralık 2007 Pazartesi 16:57
|
Spor
|
Tugay, Blackburn formasıyla 250. maçına çıktı
Manchester'da gol sesi çıkmadı
Premier Lig'de zirveyle arasındaki puan farkını kapatma mücadelesi veren Liverpool, dün Manchester City'ye konuk olduğu maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. Liverpool'lu oyuncular maç boyunca 17 şut çekerken, City kalecisi Joe Hart rakiplerine gol izni vermedi. Öte yandan, Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn Rovers, ligin son sırasındaki Derbyy'i deplasmanda 2-1 yenerek üç maçlık mağlubiyet serisine nokta koydu. Blackburn formasıyla 250. maçına çıkan Tugay, 90. dakikada yerini Dunn'a bıraktı.
Tuncay'ı BÜYÜK KAHRAMAN ilan ettiler
Portsmouth’u deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın tek golüne imza atan milli oyuncumuz İngiltere’de gündeme oturdu.
Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 gol atan ve takımı Midllesbrough’ya 10 puan kazandıran Tuncay, Ada basınında manşetlerde. Portsmouth’u deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın tek golüne imza atan milli oyuncumuz İngiltere’de gündeme oturdu. Ülkenin önemli basın portallarından Skysports, “Pompey’i (Portsmouth) Tuncay batırdı” başlığıyla verdiği haberde lejyonerimizin bir kez daha Middlesbrough’nun kahramanı olduğunu vurguladı. Tuncay, Premier Lig’in resmi sitesi tarafından da “Maçın fantazi oyuncusu” ilan edildi.
REDKNAPP DAHA ÇOCUKTU
INDEPENDENT’In yazarlarından Philip Dorward da son köşe yazısında milli oyuncumuzdan övgüyle bahsetti. “Tuncay 54 yıllık özleme son verdi” başlıklı yazısında Dorward, “Middlesbrough’nun Portsmouth deplasmanında en son galip geldiği yıl, Portsmouth Teknik Direktörü Redknapp sokaklarda koşturan 6 yaşında bir oğlan çocuğuydu, Middlesbrough Teknik Direktörü Southgate’in doğmasına ise daha 16 yıl vardı. Evet, 54 yıl uzun bir süre” şeklinde yorum yaptı.
Beşiktaş'ta, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kadro dışı bırakılmalarının ardından, futbol takımının kaptanlığına Arjantinli futbolcu Delgado getirildi.
Futbolda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta takım kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman şoku yaşanıyor.
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi.
Galatasaray'da, Cola Turka Yılın Golü Yarışması'nda Hakan Balta'nın Turkcell Süper Lig'in 34. ve son haftasındaki maçta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a attığı gol, yılın en güzel golü seçildi.
ÇİN'DE DE YARIŞACAK OLAN NEVİN, İYİ GİDİYOR
Yönetici Haldun Üstünel, aynı takımın 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell’a sözleşme imzalattı
|