|
|
29 Ocak 2008 Salı 02:11
|
Spor
|
GALATASARAY'I DEĞİL FENER'İ TERCİH EDİYOR... Yönetimin 'Satmayacağız' dediği Gökhan Ünal-Mehmet Topuz ikilisinin bir parçası yuvadan ayrılıyor
Kayserispor'un golcüsü Gökhan Ünal, Fenerbahçe'nin kendisi için yaptığı teklifi değerlendirdiğini söyledi.
Gökhan, daha önce Kayserispor yönetiminin prensipte anlaştığı Rusya'nın Rubin Kazan takımınaysa gitmek istemediğini söyledi. Milli oyuncu "Orada tanınmayan bir futbolcu olmaktansa Türkiye'de futbol oynamayı tercih ederim" diye konuştu.
Gökhan Ünal "Yönetim anlaşma sağlarsa, ben de Fenerbahçe'ye sıcak bakıyorum" ifadesini kullanırken Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin de iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Gökhan'ın mutlu olacağı bir takıma gitmesini istiyoruz. Diğer taraftan iyi teklif veren bir kulüple anlaşma sağlamak istiyoruz" diye konuştu.
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nden (CAS) Prof. Dr. Massimo Coccia, gelecek yıldan itibaren yasaklı madde kullanan sporculara verilen cezanın iki katına çıkacağını bildirdi.
Ankara’dan 19.15’te kalkan özel uçak, İstanbul semalarına gelince kötü hava şartları ve yağmur yüzünden önce bir süre sallandı, sonra arka arkaya iki kez hava boşluğuna düştü.
ANKARASPOR: 0 - GALATASARAY: 0 (MAÇ SONUCU)
Avrupa'da dünkü sonuçlar şöyle:
ANELKA: TÜRKİYE'DE BENİM KAFAMA PİL ATIYORLARDI
GÜNÜN İKİ ÖNEMLİ KARŞILAŞMASI: Beşiktaş-Eskişehirspor: Hüseyin Göçek 19.00 ve Trabzonspor-Sivasspor: Selçuk Dereli 15.00
|