Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 5 Aralık 2008Güncelleme: 05.12.2008 04:32 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Kadın
TBMM
Plajlar
Turizm
e-Devlet
Taksi
Nevzat Basımın Yazıları
Kürt Yönetimi
Kuzey Irak
Yahudiler
Add to Google
01 Şubat 2008 Cuma 00:24 Spor

Dino Drpic’in taraftarlara poposunu gösterdiği fotoğraflar ve eşinin görüntüleri ortalığı karıştırdı. Beşiktaş yönetimi transferi askıya aldı

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Ara dönemde savunma hattını güçlendirmek için Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımının savunma oyuncusu Dino Drpic’e talip olan Beşiktaş’ta şok gelişme.

Dinamo Zagreb ve Dino Drpic’le anlaşan Siyah-Beyazlılar, Hırvat futbolcunun maçlardaki hırçın tavırları ve şarkıcı eşi Nives Celzijus’un verdiği pozlar nedeniyle zor durumda kaldılar.

ÖNCEKİ gün Antalya Belek’e giden ve burada Zagrebli yöneticilerle konuşup işi imza aşamasına getiren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, patlayan skandal görüntüler üzerine transferi askıya aldı.

2006 yılındaki Hajduk Split maçından sonra şortunu indirip eşine küfür eden rakip takım taraftarlarına poposunu gösteren Drpic’in fotoğraflarının ortaya çıkmasına camia büyük tepki gösterdi.

BAŞKAN Yıldırım Demirören’e bu transferden vazgeçilmesi yönünde çok sayıda telefon gelirken, Beşiktaş kongre üyeleri de Siyah-Beyazlı kulübü telefon ve faks yağmuruna tuttu. Başkan Demirören’e ve Siyah-Beyazlı kulübe gelen telefonlarda, “Drpic’i alacaktık da neden Nouma’yı gönderdik? Özellikle Fenerbahçe maçlarında rakip takım taraftarları bu görüntüleri aleyhimize kullanır; moralimiz bozulur. Üstelik ceza alır, takım zor durumda kalır” ifadelerinin kullanılması, transferi askıya alan en önemli unsur oldu.

ANTALYA Rixos Otel’de 10 saat süren kriz toplantısı yapan Başkan Demirören, telefonla Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı da arayarak Hırvat futbolcu hakkındaki görüşlerini sordu. Sağlam da Başkan Demirören’e, “Drpic hakkındaki görüşlerimi başından beri söyledim. Futbolcularıma hep saha içinde olduğu kadar saha dışında da davranışlarıyla örnek olmalarını söylüyorum. Alınacak her türlü karara saygılıyım” dedi. Bu gelişmeler üzerine Beşiktaş, ülkesinde iki kez yılın futbolcusu seçilen, Milan dahil Avrupa’nın bir çok takımının transfer listesinde bulunan Drpic’in transferini askıya aldı. Menajer Sinan Engin, “Drpic için son kararı yarın (bugün) vereceğiz” dedi.

Beşiktaş’ın önceki gece anlaşmaya vardığı Hırvat futbolcu Drpic, dün sabah kaldığı otelin odasından neşeli bir şekilde dışarı çıktı.

Yüzündeki tebessüm Kartal olmanın mutluluğunu resmediyordu.

Hele hele gazeteci ordusuy ve onu görmeye gelen taraftarları görünce mutluluğu bir kat daha arttı.

Bir de Beşiktaş’ın forması hediye edilince kendinden geçti. Hemen üzerine giydi. O poz verirken Siyah-Beyazlı yöneticiler de, bir anda ortalığa yayılan skandal fotoğraflar üzerine toplantı üzerine toplantı yapıyordu.

KENDİSİ hakkında yapılan toplantılardan habersiz olan Drpic, gazetecilere, rüyalarını gerçekleştireceği bir takıma geldiğini söylüyordu. Türk futbolunu tanımadığını ama ismini çok duyduğunu vurgulayıp, “Beşiktaş’a yapmak istediklerimi gerçekleştirmek için geldim. Bu yüzden elimden gelen her şeyi yapacağım. Bunu burada başarabileceğime inanıyorum. Bunun için Beşiktaş’a geldim. Daha önceden Türkiye’ye gelip futbol oynamak isterdim. Bunu da bugün gerçekleştirmiş oldum” diyordu. Drpic, “Başkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin ile İstanbul’a gidip imza atacağını da” ekliyordu. Ünlu futbolcu, akşam saatlerinde yönetimin “askıya alma” kararını duyunca adeta dondu kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bir yerlere gelmesinde iş ahlakının ve disiplinin çok faydasını gördüğünü söyledi. Sağlam, Beşiktaş Kulübü’nün aylık çıkan dergisinin şubat sayısında yer alan röportajında, annesi ve babasından öğrendiklerini, kendisine vermiş oldukları önemli öğütleri hiç taviz vermeden uygulayarak bugünlere geldiğini ifade ederek, “Bu öğütlerin en önemlisi dürüstlüktür. Bunun yanısıra iyi bir eğitim ve çok çalışmak benim hayatımın vazgeçilmezleridir. Bugün bir yerlere geldiysem, tabii ki iş ahlakının, disiplinin çok faydasını gördüm, ama insanlar bana saygı gösteriyorlarsa bunun da en önemli nedeni dürüst olmam, karakter sahibi olmam ve bu anlayışın hayatıma hakim olmasıdır diye düşünüyorum’’ dedi.

İlgili Başlıklar:
Beşiktaş (492 haber)
Futbolda Transferler (216 haber)
Türkiyedeki Yabancı Futbolcular (62 haber)






Galatasaraylı Arda, ankette Thierry Henry ve Franck Ribery'i de geride bıraktı. Fenerbahçeli Semih de Rooney, Eto'o ve Drogba'nın önünde...

Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.

Hertha Berlin maçının uzatma dakikalarında yere yığılan Arda, futbolseverlerin yüreğini ağzına getirdi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkarılıyor.

Milan Baros'un penaltı golünden sonra tribündeki Türk taraftar 'Auf Wiedersehen' (Güle güle) diye şarkı söylemeye başladı.

İspanyol gazetesi Marca, Fenerbahçeli Güiza'nın, sevgilisi Nuria Bermudez ile yaklaşık 1,5 aydır görüşmediğini, çiftin ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam