|
|
06 Şubat 2008 Çarşamba 16:07
|
Spor
|
Transfer süresi bitiyor: Fenerbahçe sadece MALDONADO'yu aldı
Fenerbahçe, bugün saat 18.00'de sona erecek ara transfer döneminde sadece Şilili futbolcu Claudio Maldonado'yu transfer etti.
Sarı-lacivertliler, 2. transfer döneminde şu ana dek sadece Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Maldonado ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Ara transfer döneminde Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için de Kayserispor'a resmi teklif yapan Fenerbahçe, henüz bu oyuncularla ilgili bir anlaşma sağlayamadı.
Fenerbahçe'de ara transferde takımdan sadece Tümer Metin ayrıldı. Askerlik sorunu bulunan Tümer, ara transfer döneminde Yunanistan'ın Larissa takımına transfer oldu.
Galatasaraylı Arda, ankette Thierry Henry ve Franck Ribery'i de geride bıraktı. Fenerbahçeli Semih de Rooney, Eto'o ve Drogba'nın önünde...
Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.
Hertha Berlin maçının uzatma dakikalarında yere yığılan Arda, futbolseverlerin yüreğini ağzına getirdi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkarılıyor.
Milan Baros'un penaltı golünden sonra tribündeki Türk taraftar 'Auf Wiedersehen' (Güle güle) diye şarkı söylemeye başladı.
İspanyol gazetesi Marca, Fenerbahçeli Güiza'nın, sevgilisi Nuria Bermudez ile yaklaşık 1,5 aydır görüşmediğini, çiftin ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.
|