|
|
10 Şubat 2008 Pazar 03:21
|
Spor
|
MAÇ SAAT 13.30'DA... Sivas, Antep'i yenerse 'iddiasıyla yoluna devam' eder...
YENEMEZSE...
Gaziantepspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde son çalışmasını gerçekleştiren Kırmızı-Siyahlılar, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Teknik direktör Nurullah sağlam, uzun bir aranın ardından takımın başında ilk kez sahaya çıkacağını belirterek, "Sivasspor maçından en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.
Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını, takımını yakından tanıma fırsatı elde ettiğini, yapılan transferlerle yepyeni bir takım oluşturmaya çalıştığını belirten Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sivasspor maçında, oyun anlayışımızdaki değişikliği, farklı bir takım olduğumuzu herkes görecek. Yenilgiyi düşünmeyen, saldıran, golü düşünen, futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtan bir takım hüviyetinde sahada yer alacağız. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama bir yerden başlamak gerekiyor. Biz de ligde yepyeni bir sayfa açarak en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Zamanımız kısıtlı. Bu maçtan galip ayrıldığımız takdirde futbolcularım özgüvenlerini kazanacak."
Maçta sarı kart cezalısı Murat Ceylan forma giyemeyecek.
Sivasspor'la bugüne kadar oynanan 5 karşılaşmada, Sivasspor'un 2, Gaziantepspor'un 1 galibiyeti bulunuyor. Sivasspor maçının bilet fiyatları belirlendi. Kamil Ocak Stadı'nda saat 13.30'de başlayacak olan ve hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği karşılaşmayı taraftarlar kale arkası 5 YTL, maraton tribün 10 YTL ve kapalı tribünden ise 25 YTL'den izleyebilecekler. Biletlerin Kamil Ocak Stadı'nın altındaki gişelerden 9.30'dan itibaren satışa sunulacağı belirtildi.
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, 'ÖYLE BİRŞEY YOK' dedi.
Galatasaray'da Teknik Direktör Michael Skibbe'nin yardımcılıklarını yapan Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın görevine son verildi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, spor yazarı ve yorumcu Osman Tamburacı'ya küfür ettiği iddiasıyla hakkında yürütülen soruşturma kapsamında savcıya ifade verdi.
Yönetim ve başkan Yıldırım, 16 Ekim’de, camiaya son gelişmelerle ilgili geniş bir açıklama yapmak için harıl harıl çalışıyor
Emre , Nihat ve Tuncay'ın sakat olduğu A Milli Takım'ın önündeki Bosna Hersek ve Estonya sınavlarında kaptan kim olacak?
İŞTE YAPTIĞI YAZILI AÇIKLAMA:
|