|
|
14 Şubat 2008 Perşembe 13:29
|
Spor
|
TEK ADAYDI: Federasyon da 'Tayyip Erdoğan'ın: Yeni başkan Hasan Doğan
Futbol Federasyonu'nun bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda, Hasan Doğan başkanlığa seçildi.
Genel kurula katılan 237 delegeden 231'i başkanlık seçimi için oy kullandı. Delegelerin 222'sinin oyunu alan Hasan Doğan, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.
Seçimde 8 delege boş oy kullanırken, 1 oy da geçersiz sayıldı.
Başkanlık seçiminin ardından yönetim ve denetleme kurullarının seçilme işlemine geçildi.
Hasan Doğan, genel kurulda başkan seçilmesinin ardından delegelere hitaben yapacağı konuşma öncesinde, tüm yönetim kurulu üyelerini kürsüye davet etti. Doğan, ''Her biri ayrı bir deneyime sahip arkadaşlarımla iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum'' dedi.
Kendisini bu göreve aday gösterenlere teşekkür eden başkan Doğan, ''Bugün tarihi bir birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Mevlana, 'Dün, dünde kaldı cancağızım. Şimdi yeni bir şeyler söylemek lazım' demiş. Şimdi yeni bir şeyler söylemek lazım. Geçmişi, kırgınlıkları ve tüm olumsuzlukları geride bırakmanın zamanı. Gelin hep birlikte Türk futbolunu geleceğe taşıyalım'' diye konuştu.
Bu arada başkanlık seçiminin ardından yönetim ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Yönetim kurulu için yapılan seçimde, 188 'evet' oyuna karşılık 7 boş oy kullanılırken, denetleme kurulu seçiminde ise 191 'evet' oyuna karşın 4 boş oy çıktı.
Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 sezonu hazırlıkları kapsamında 15 günlük kamp için Avusturya'ya gitti.
Beşiktaş'ı karıştıran kavga sonrası İbrahim Üzülmez'i arayan kaleci Rüştü, "Yaşananlara inanamadım. Seni daha haklı görüyorum ama keşke sorunu konuşarak çözseydiniz" dedi
HEMEN ARKASINDAN DA EŞİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ AMA KURTARILDI: Doktorların 1.5 saatlik tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı
Almanya 1. Ligi Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'te oynayan Halil Altıntop'un, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'i eleştirerek, "Kariyerim ile ilgili karar almasına izin vermeyeceğim."
Dün sarı-kırmızılı kulüple iki yıllık resmi sözleşme imzalayan Kewell, "Oynadığım futboldan zevk almak isterim. Burada bunun gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi
|