Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 5 Aralık 2008Güncelleme: 05.12.2008 04:28 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Kadın
TBMM
Plajlar
Turizm
e-Devlet
Taksi
Nevzat Basımın Yazıları
Kürt Yönetimi
Kuzey Irak
Yahudiler
Add to Google
22 Şubat 2008 Cuma 00:23 Spor

TAKIM, TAMAMEN TÜRK OYUNCULARDAN OLUŞUYORDU... 0-0’ın rövanşına umutlu çıkan Cim Bom, kalesinde 11 dakikada üç gol görünce dağıldı

GERÇEK BİR HEZİMET YAŞANDI

İkinci yarıda fark daha da açıldı, Barusso’nun penaltı golü teselli olmadı. Bir zamanların Avrupa Fatihi sahadan ağır bir mağlubiyetle ayrıldı.

11. dakikada ceza alanına havadan gönderilen topa kafayla vuran Barbarez, Leverkusen’i öne geçirdi: 0-1.

Cim Bom daha bu golün şokunu atlatamadan meşin yuvarlağı ikinci kez ağlarında gördü. 13. dakikada Schneider’in derinlemesine pasında topu kontrol eden Kiessling, kaleci Orkun’u da geçerek topu filelerle buluşturdu: 0-2.

23. dakikada ikinci kez sahne alan Barbarez, Cim Bom’un gardını iyice düşüren vuruşu yaptı: 0-3.

54. dakikada Schneider’in kullandığı serbest atış Orkun’dan döndü. Seken topu Haggui gole çevirdi: 0-4.

60. dakikada Servet ceza sahası içinde Kiessling düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Schneider, skoru 5-0’a taşıdı.

Kalan yarım saat hem sahadaki futbolcular, hem televizyon başındaki izleyiciler hem de tribündeki gurbetçiler için eziyet oldu.

85. dakikada Barusso ile gelen penaltı golü, Galatasaray’ın ıstırabını dindirmeye yetmedi: 1-5.

Tamamen Türk oyunculardan kurulu Galatasaray, altıncı maçında mağlubiyetle tanışırken, Teknik Direktör Feldkamp’ın yıldızları dünkü mücadelede de yedek soyundurması tepkilere neden oldu.

Alman hocaya yapılan eleştirilerde Lincoln, Nonda, Song gibi isimlerle başlamamasının büyük hata olduğu görüşü savunulurken, “Avrupa maçlarında tecrübe çok önemlidir. Hele hele telafisi olmayan bir karşılaşmada, dünya çapındaki yıldızların yedekte bırakılması cinayetten başka bir şey değil. Ayrıca bu, genç ve tecrübesiz isimleri aslanların önüne atmaktan farksız. Feldkamp’ın ‘İyi oynayan kadro bozulmaz’ felsefesi bu tür maçlar için geçerli olamaz” ifadeleri kullanıldı. Skor 3-0 olduktan sonra Lincoln’ü oyuna almanın bir anlamı olmadığı, Feldkamp’ın yeni transfer Barusso kenarda dururken sakatlığı bulunan Mehmet Topal’ı sahaya sürmesinin de büyük bir yanlış olduğu belirtildi. Kalli’nin Hakan Şükür’e 90 dakikada boyunca tahammül etmesine rağmen, Nonda gibi bir ismi yedek kulübesine hapsetmesi, savunma tel tel dökülürken Song’u hiç düşünmemesi de ağır bir şekilde eleştirildi.

Bu acıyı unutmalıyız

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Hakan Şükür, Bayer Leverkusen karşısında kendilerine yakışmayan bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Tecrübeli futbolcu, “Hepimiz çok üzgünüz. Ancak bu takım geçmişte büyük işler başardı. Yine de başaracaktır. Galatasaraylılar takıma sahip çıkmalı. Bu acı tecrübeyi unutup geleceğe bakmalıyız” şeklinde konuştu. Alınan ağır yenilgi için mazeret üretmenin yanlış olacağını vurgulayan Hakan, “Ama maça iyi hazırlanamadığımız da gerçek. Bunun nedeni Konyaspor maçının bir günlük rötarla oynanması, dolayısıyla da programımızın bozulmasıdır. Her şeye rağmen, böyle bir sonuç olmamalıydı. Çok üzgünüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Önümüzde hedeflerimiz var. Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu. İki kulvarda da başarıya ulaşarak, kendimizi affettirmek istiyoruz. En kısa sürede toparlanıp, kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

İlgili Başlıklar:
Galatasaray (715 haber)
UEFA Kupası (135 haber)






Galatasaraylı Arda, ankette Thierry Henry ve Franck Ribery'i de geride bıraktı. Fenerbahçeli Semih de Rooney, Eto'o ve Drogba'nın önünde...

Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.

Hertha Berlin maçının uzatma dakikalarında yere yığılan Arda, futbolseverlerin yüreğini ağzına getirdi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkarılıyor.

Milan Baros'un penaltı golünden sonra tribündeki Türk taraftar 'Auf Wiedersehen' (Güle güle) diye şarkı söylemeye başladı.

İspanyol gazetesi Marca, Fenerbahçeli Güiza'nın, sevgilisi Nuria Bermudez ile yaklaşık 1,5 aydır görüşmediğini, çiftin ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam