|
|
25 Şubat 2008 Pazartesi 12:01
|
Spor
|
Real Madrid gol attığını ZANNEDİYORDU; aslında gol yemişti
Basın Real Madrid'le dalga geçiyor
İspanya 1. Futbol Ligi'nin 25. haftasında dün akşam oynanan maçta Real Madrid'in gol attığını zannederken Getafe'den gol yemesini ve 1-0 yenilmesi İspanyol basınında alay konusu oldu.
As gazetesi ''Budalalar'' başlığını atarken, ''Real Madrid ancak 4 yaşındaki bir çocuğun yiyebileceği golü yedi'' yorumunda bulundu.Marca gazetesi de benzer ifadelerle ''Budalaca, çocukca bir hareketle Real Madrid şampiyonluk yarışındaki avantajını yitirdi'' değerlendirmesini yaptı.
Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçın 63. dakikasında Real Madrid gerçekleştirdiği bir atakta Raul'un pasıyla Robben topu ağlara gönderirken, futbolcular hakemin Raul için verdiği ofsayt kararını görmeyerek gol diye sevinmeye başladı. Bu arada topu hemen oyuna sokan Getafe geliştirdiği kontra atakla 64. dakikada Uche'nin şutuyla 1-0 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi. La Liga'daki şampiyonluk yarışında Barcelona ile olan puan farkını 4 hafta önce 9'a çıkaran Real Madrid, arka arkaya aldığı yenilgilerle farkın 2'ye inmesine neden oldu.
Galatasaraylı Arda, ankette Thierry Henry ve Franck Ribery'i de geride bıraktı. Fenerbahçeli Semih de Rooney, Eto'o ve Drogba'nın önünde...
Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.
Hertha Berlin maçının uzatma dakikalarında yere yığılan Arda, futbolseverlerin yüreğini ağzına getirdi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkarılıyor.
Milan Baros'un penaltı golünden sonra tribündeki Türk taraftar 'Auf Wiedersehen' (Güle güle) diye şarkı söylemeye başladı.
İspanyol gazetesi Marca, Fenerbahçeli Güiza'nın, sevgilisi Nuria Bermudez ile yaklaşık 1,5 aydır görüşmediğini, çiftin ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.
|