|
|
30 Mart 2008 Pazar 21:04
|
Spor
|
Nihat'ın iki gol attığı maçta Villarreal, Atletico Madrid'i ezdi
İspanya 1. ligi La Liga'nın 30. hafta maçında milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin de formasını giydiği Villarreal, sahasında konuk ettiği Atletico Madrid'i 3-0 yendi.
39. dakikada Cazorla'nın gol perdesini açtığı karşılaşmada 43 ve 66. dakikalarda Nihat iki kez rakip ağları sarstı. Milli futbolcumuz, 75. dakikada alkışlar eşliğinde yerini Mati Fernandez'e bıraktı. Bu arada İspanya Ligi'nde oynanan diğer karşılaşmada Real Betis, Barcelona'yı 3-2 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Villarreal, gözünü zirveye dikti.
Avrupa'daki bazı liglerde ise şu sonuçlar alındı: İngiltere: Manchester United-Aston Villa: 4-0, Birmingham-M. City: 3-1, D.County-Fulham: 2-2, Portsmouth-Wigan: 2-0, Reading-Blackburn: 0-0, Sunderland-West Ham: 2-1, Bolton-Arsenal: 2-3. Almanya: Bochum-Dortmund: 3-3, Hamburger-A.Bielefeld: 1-1, Karlsruhe-Schalke: 0-0, B.Leverkusen-Frankfurt: 0-2, Nürnberg-B.Münih: 1-1, W.Bremen-Duisburg: 1-2. Fransa: Bordeaux-Nancy: 2-1. İtalya: Cagliari-Roma: 1-1, Lazio-İnter: 1-1. Hollanda: Heerenveen-Ajax: 2-4, Excelsior-Venlo: 2-1, Heracles Almelo-Roda: 0-0, Nijmegen-PSV: 0-0.
OLAYA TANIK OLAN KİŞİ: Kulübe girir girmez iki kızı çağırdı. Böylesine agresif bir tutuma hiç tanık olmamıştım
Formula 1’de sezonun 13. yarışı olan Belçika Grand Prix’si öncesi dün yapılan sıralama turları sonunda McLaren’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton 1:47.338’luk derecesiyle ilk cebi kaptı.
Maç öncesi bazı ev sahibi taraftarlar hem ısınmaya çıkan Milliler’i hem de İstiklal Marşı’nı ıslıkladı. Öte yandan ellerinde iki ülkenin isimlerinin yazılı olduğu atkılar taşıyan Ermeni taraftarlar da
İBRAHİM ALTINSAY, Radikal gazetesindeki köşesinde MİLLİ MAÇI BÖYLE ANALİZ ediyor:
Milli Takımımız’ın kaptanı Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim’e teşekkür etti, “İkinci devrede beni çıkarabilirdi çünkü çok eskiğim vardı. Ama sürekliliğimi artırmak için 90 dakika oyunda tut
ÜMİTLER, ÇEK CUMHURİYETİ'Nİ 2-0 YENDİ
|