|
|
04 Nisan 2008 Cuma 00:43
|
Spor
|
İSMET ARZUMAN HAKEMLİĞİ BIRAKIYOR
Süper Lig hakemlerinden İsmet Arzuman, hakemliği bırakıyor.
İzmir'de bugün bir basın toplantısı yapacak olan İsmet Arzuman'ın, toplantıda hakemliği bırakma kararını açıklayacağı bildirildi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim; Erivan'da basın mensuplarının sorularını cevapladı... TERİM ŞUNLARI SÖYLEDİ:
Erman Toroğlu, Cumhurbaşkanı Gül'ün Ermenistan'a gitmesini eleştiren Baykal'a tepki göstererek, 'Deniz Baykal, her zamanki gibi muhalefet yapıyor' dedi.
Golden Leauge'in bugün Brüksel'deki finaline davet edilen ancak 5 bin metrede Meseret Defar'a tavşanlık yapması istenen milli atletimiz, teklifi düşünmeden geri çevirdi..
Türkiye, 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'nda yarın Belçika ile deplasmanda yapacağı karşılaşmada tarihindeki 878. maçına çıkacak.
Savunma, rakip takıma Erivan'da fazla pozisyon vermemesiyle biliniyor. EURO 2008 elemelerinde bu deplasmanda Sırbistan 5, Portekiz 3, Polonya 7, Finlandiya 6 ve Belçika 3 isabetli şut bulabildi.
Topla rakibin oynamasına izin veren Ermeniler, golleri duran toplardan kafa golleriyle buluyor
|