türk net en son haber 5 Temmuz 2008Güncelleme: 05.07.2008 07:34 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Ergenekon Davası
Beşiktaş
Hurşit Tolon
Dolar Kuru
Borsa Endeksi
Jandarma Kuvvetleri
Mahkeme Koridorlarından
Fethullah Gülen
Polemik
Hıncal Uluç
Add to Google

24 Nisan 2008 Perşembe 09:20 Spor

Diyarbakırspor bir küme DAHA düşebilir

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, üç yıl önce iki yabancı futbolcusunun transfer bedelinin ödenmemesi nedeniyle küme düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya.

Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde takımın formasını giyen Redi Jupi ve Borislav Mikiç'in 250 bin avrosunu ödenmemesi üzerine, bu futbolcular FIFA'ya şikayet başvurusunda bulundu.

Bunun üzerine FIFA, Güneydoğu ekibine 14 Nisan'a kadar bu futbolculara ödeme yapılmasını veya ödeme planı sunulmasını talep etti.

Ancak ekonomik sıkıntı içerisinde bulunan Yeşil-Kırmızılılar, parayı ödeyemediği gibi ödeme planı da sunamadı.

Diyarbakırspor'un, para bulunana kadar borcun ertelenmesi talebi FIFA tarafından kabul edilmedi. FIFA, 28 Nisan'da yapacağı toplantıda Diyarbakırspor ile ilgili kararını açıklayacak. Başkan Adnan Öktüren Jupi ve Mikiç'in transfer bedelinin o dönemki yönetim tarafından ödenmediğini doğrulayarak, bu hata nedeniyle büyük sıkıntı içerisinde olduklarını söyledi. Öktüren, "Altı puanımız silinebilir ya da bir alt lige düşürülebiliriz. Böyle bir olumsuz sonuçta yeni yönetimin suçu yok. Diyarbakırspor eski yönetimin yaptığı hatanın bedelini ödüyor" dedi.

Başkan Öktüren, pazar günü deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçının hazırlıkları sürdürdüklerini belirterek, şöyle konuştu: "Rakibimiz çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Ancak biz de kendimize güveniyoruz. Geçen hafta Sakaryaspor maçında aldığımız farklı galibiyetin tesadüf olmadığını bu maçta göstereceğiz. Bizim için final niteliğinde bir maç. Antalyaspor maçından puanla ayrılacağız. Antalya yöresindeki tüm Diyarbakırspor sevdalılarını maça bekliyoruz. Bu maç bizim için final niteliğinde."

İlgili Başlıklar:
Bank Asya 1. Lig (27 haber)
Diyarbakırspor (8 haber)






Beşiktaş'ta, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kadro dışı bırakılmalarının ardından, futbol takımının kaptanlığına Arjantinli futbolcu Delgado getirildi.

Futbolda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta takım kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman şoku yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi.

Galatasaray'da, Cola Turka Yılın Golü Yarışması'nda Hakan Balta'nın Turkcell Süper Lig'in 34. ve son haftasındaki maçta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a attığı gol, yılın en güzel golü seçildi.

ÇİN'DE DE YARIŞACAK OLAN NEVİN, İYİ GİDİYOR

Yönetici Haldun Üstünel, aynı takımın 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell’a sözleşme imzalattı

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY