|
|
30 Nisan 2008 Çarşamba 00:12
|
Spor
|
Chelsea, Manchester United'ı hem yendi hem de dövdü mü?
İngiltere Futbol Federasyonu, hafta sonu oynanan Chelsea-Manchester United karşılaşması sonrasında çıkan olaylar hakkında soruşturma başlattı.
Stamford Bridge’de oynanan ve ev sahibi Chelsea’nin 2-1 galibiyetiyle sona eren mücadele sonunda saha içerisinde dejenerasyon idmanı yapan Manchester United’lı futbolculardan Patrice Evra ile saha görevlileri arasında bir elektiriklenme olmuş, olaylar yumruklaşmaya kadar varmıştı.
IRKÇI HAREKETLER
Tartışmanın, Chelsea’li görevlilerin siyahi futbolcu Evra’ya ırkçı hakaretlerde bulunması sebebiyle çıktığı zannediliyor. Chelsea ve Manchester United kulüpleri ile Patrice Evra ise bu iddiayı yalanladı. Chelsea ile Manchester United, 81’er puanla ligin bitimine iki hafta kala zirvede ilk iki sırayı paylaşıyorlar.
Futbolda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta takım kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman şoku yaşanıyor.
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi.
Galatasaray'da, Cola Turka Yılın Golü Yarışması'nda Hakan Balta'nın Turkcell Süper Lig'in 34. ve son haftasındaki maçta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a attığı gol, yılın en güzel golü seçildi.
ÇİN'DE DE YARIŞACAK OLAN NEVİN, İYİ GİDİYOR
Yönetici Haldun Üstünel, aynı takımın 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell’a sözleşme imzalattı
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla ile yapılan ilk maçta sakatlanarak 3,5 ay sahalardan uzak kalan Brezilyalı futbolcu, tatil döneminde tedavilerini sürdürdüğünü ve kendisini iyi hissettiğini bi
|