|
|
12 Mayıs 2008 Pazartesi 01:47
|
Spor
|
Dünyaya rezil olduk, diyenler de var: Formula 1 pistinde KÖPEK EZİLDİ
Piste giren köpek ezildi
Formula 1 organizasyonu ne kadar başarılı geçtiyse GP2’de de o kadar büyük bir skandal yaşandı. Yarışın 12. turu atılırken, piste iki tane köpek girdi, İsport International takımının Brezilyalı pilotu Bruno Senna, yüksek hızda giderken pistteki köpeğe çarpınca sağ ön lastiği hasar aldı.
Kırılan ön lastiği nedeniyle 3 lastik üzerinde servis alanına girmek zorunda kalan Senna, yarışı bıraktı.
Diğer köpek pistten çıktıktan sonra 2 tur atan güvenlik aracı da pistten ayrıldı ve yarış devam etti.
GP2’nin ikinci yarışı büyük bir çekişmeye sahne olurken, piste giren köpeklerin yanı sıra birçok da kaza yaşandı.
Toplam 25 aracın katıldığı yarışta, 9 araç kazalar nedeniyle yarışı tamamlayamadı. Yarışta Art Grand Prix takımından Fransız Romain Grosjean 41.53.377’lik derecesiyle birinci olurken, Barwa International Campos takımından Rus Vitaly Petrov 42.01.396 ile ikinci, Trust Team Arden takımından İsviçreli Sebastien Buemi ise 42.01.824 ile 3. oldu. Formula 1 Yarış Direktörü Charlie Whiting, piste başıboş bir köpeğin girmesinden sonra Türkiye Grand Prix’inin pist güvenliğine yönelik soruşturma açıldığını duyurdu.
Beşiktaş'ta, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kadro dışı bırakılmalarının ardından, futbol takımının kaptanlığına Arjantinli futbolcu Delgado getirildi.
Futbolda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta takım kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman şoku yaşanıyor.
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi.
Galatasaray'da, Cola Turka Yılın Golü Yarışması'nda Hakan Balta'nın Turkcell Süper Lig'in 34. ve son haftasındaki maçta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a attığı gol, yılın en güzel golü seçildi.
ÇİN'DE DE YARIŞACAK OLAN NEVİN, İYİ GİDİYOR
Yönetici Haldun Üstünel, aynı takımın 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell’a sözleşme imzalattı
|