|
|
14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:19
|
Spor
|
Hasan Şaş: İstanbul’a ilk geldiğimde önce F.Bahçe istedi. Görüşmeler olmadan, ’Ben G.Saraylıyım dedim’ ve gittim
HASAN ŞAŞ, 5 YAŞINDA BAŞLAYAN GALATASARAY AŞKINI ANLATTI
"1997 yılında Galatasaraylı oldum, öyle de bırakacağım. 5 yaşında Galatasaray’ın o zamanki 11’ini ezbere sayıyordum."
G.SARAY’ın zor günlerinde hiçbir zaman kapıyı çekip gitmeyi düşünmedi. Ne gelen transfer teklifleri ne de ödenmeyen alacaklar. Sıkıntıları elinin tersiyle itti, ameliyatını takımının başarılı olabilmesi için geciktirdi. Öyle ki ameliyatlıyken yatağından kalkıp Sivas’a arkadaşlarının yanına gitti Hasan Şaş.
Cimbom’da 11 yılını dolduran Şaş, "Galatasaraylı Hasan olmaktan gurur duyuyorum" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
Para pul düşünmem
"UEFA Kupası, Süper Kupa, lig şampiyonlukları, dünya üçüncülüğü, ülkemiz de kaç futbolcuya nasip olmuştur bu başarılar. Rüyamda görsem inanmazdım. İstanbul’a ilk geldiğimde önce Fenerbahçe istedi, görüşmeler olmadan ’Ben Galatasaraylıyım dedim’ ve gittim. Hayatım boyuncu paraya, pula önem vermeyen bir kişi oldum. Bir yıl daha Galatasaray’da sözleşmem var. Üç kuruş, beş kuruş için Galatasaray’dan ayrılmayı hiçbir zaman aklıma bile getirmedim.
Yanarım EURO 2008’e yanarım
1997 yılında Galatasaraylı oldum, öyle de bırakacağım. 5 yaşında G.Saray’ın o zamanki sahaya çıkan ilk 11’ini ezbere sayıyordum. Böyle başarılı günler geçiren bir futbolcu başka bir renk düşünebilirim mi? Futbolu G.Saraylı Hasan Şaş olarak bırakacağım. Yanarım yanarım, bir tek şeye yanarım. Kafamda geçen, 2008 Avrupa Şampiyonası kadrosunun içinde olamama yanarım."
Hasan, genç takım arkadaşlarına ise Galatasaraylı olmanın ne kadar gurur verici olduğunu anlattığını ve onlarında bunu iyi kavramaları sonrası şampiyonluğun geldiğini söyledi. Haber: Hürriyet gazetesi
Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 sezonu hazırlıkları kapsamında 15 günlük kamp için Avusturya'ya gitti.
Beşiktaş'ı karıştıran kavga sonrası İbrahim Üzülmez'i arayan kaleci Rüştü, "Yaşananlara inanamadım. Seni daha haklı görüyorum ama keşke sorunu konuşarak çözseydiniz" dedi
HEMEN ARKASINDAN DA EŞİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ AMA KURTARILDI: Doktorların 1.5 saatlik tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı
Almanya 1. Ligi Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'te oynayan Halil Altıntop'un, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'i eleştirerek, "Kariyerim ile ilgili karar almasına izin vermeyeceğim."
Dün sarı-kırmızılı kulüple iki yıllık resmi sözleşme imzalayan Kewell, "Oynadığım futboldan zevk almak isterim. Burada bunun gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi
|