|
|
20 Mayıs 2008 Salı 10:02
|
Spor
|
Hazırlık maçı BUGÜN
2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nin hazırlıklarını Almanya'nın Bielefeld kentinde sürdüren A Milli Futbol Takımı, yarın Slovakya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.
Bielefeld kentinde ve Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda Ay-yıldızlı futbolcular, tam kadro olarak bir antrenman yaptı. Antrenmana, Nihat Kahveci de katılırken; sakatlığı bulunan Servet takımdan ayrı çalıştı.
A Milli Takım'ın, Slovakya ile Bielefeld kentindeki Schüco Arena Stadı'nda yapacağı özel maç, saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Michael Weiner yönetecek.
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda Belçika Grand Prix'sini McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton kazandı.
OLAYA TANIK OLAN KİŞİ: Kulübe girir girmez iki kızı çağırdı. Böylesine agresif bir tutuma hiç tanık olmamıştım
Formula 1’de sezonun 13. yarışı olan Belçika Grand Prix’si öncesi dün yapılan sıralama turları sonunda McLaren’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton 1:47.338’luk derecesiyle ilk cebi kaptı.
Maç öncesi bazı ev sahibi taraftarlar hem ısınmaya çıkan Milliler’i hem de İstiklal Marşı’nı ıslıkladı. Öte yandan ellerinde iki ülkenin isimlerinin yazılı olduğu atkılar taşıyan Ermeni taraftarlar da
İBRAHİM ALTINSAY, Radikal gazetesindeki köşesinde MİLLİ MAÇI BÖYLE ANALİZ ediyor:
Milli Takımımız’ın kaptanı Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim’e teşekkür etti, “İkinci devrede beni çıkarabilirdi çünkü çok eskiğim vardı. Ama sürekliliğimi artırmak için 90 dakika oyunda tut
|