|
|
03 Haziran 2008 Salı 13:54
|
Spor
|
Adnan Polat: YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ HAFTA SONUNA KADAR BELİ OLACAK
"ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAMAZSAK BAŞARILI SAYILMAYIZ" Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Adnan Polat, Ankara Sheraton otelde düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulunun ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gelecek sezon her kulvarda şampiyonluğa oynamak istediklerini belirten Polat, "Gelecek sezon hedefimiz Süper Lig'te ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak. Şampiyonlar Ligi'nde de ilerlemek istiyoruz. Burada final oynamazsak başarılı sayılmayız" diye konuştu.
Polat, adı transfer dedikodularına karışan mili futbolcu Arda Turan ile ilgili olarak ise "Arda ile ilgili kamuoyunda çıkan iddiaların hepsi asılsız, Arda'yı kesinlikle satmayacağız. Tüm Galatasaraylıların gönlü rahat olsun" ifadelerini kulandı.
Fenerbahçeli futbolcular Aurelio ve Önder Turacı ile ilgili çıkan transfer haberlerine de değinen Polat, "Aurelio'nun transferi ile ilgili olarak ne kendisi, ne menajeri ne de Fenerbahçe kulübü ile ilgili bir görüşmemiz olmadı. Tamamen spekülatif bir haber, Turacı ile ilgili olarak ise kendisi ile bir görüşme yapmadık. Menajerleri bu futbolcuyu bize teklif etti, henüz alınmış bir karar yok" dedi.
Polat, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve önlerinde 1-2 alternatif bulunduğunu ifade ederek, yeni teknik direktörün hafta sonuna kadar beli olacağını söyledi. A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonasındaki şahsı ile ilgili bir soruya ise Polat, birinci maçımız çok önemli bunu alırsak çok önemli bir avantaj sağlarız. Kazanamazsak ise sıkıntıya girebiliriz" şeklinde cevap verdi.
Sivasspor yönetiminin yaptığı toplantıdan sonra teknik direktör Muhsin Ertuğral ve Genel Menajer Mustafa Turgun görevini bıraktı.
Bank Asya 1. Lig'in 27. haftasında Adanaspor deplasmanda İzmir temsilcisi Altay'ı 10. dakikada Fevzi Özkan'ın attığı golle 1-0 mağlup etti.
Gol: Dk. 30 Colman (Trabzonspor)
Sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan, ancak Trabzon'a gelen kaptan Arda Turan, takım arkadaşlarına destek verdi.
Süper Lig'de 26. haftanın en önemli maçında Trabzonspor, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti ve üst sıralar ile farkın daha fazla açılmasına izin vermedi
Voleybolda GM Capital Avrupa Bayanlar Challenge Kupası'nın dörtlü finalinde Galatasaray, üçüncülük maçında Polonya'nın Impel Gwardia Wroclaw takımı karşısında çok üstün bir oyun sergileyerek karşılaşm
|