türk net en son haber 11 Ekim 2008Güncelleme: 11.10.2008 16:16 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Genelkurmay Haberleri
Türk Silahlı Kuvvetleri
Askeri Operasyonlar
Benzinde İndirim Haberleri
IMF Türkiye İlişkileri
IMF
Aktütün - Sınır Karakolu
Şehit ve Gazi Haberleri
Hurşit Tolon
İntihar
Add to Google

03 Haziran 2008 Salı 18:18 Spor

TRABZONSPOR, GÖKHAN ÜNAL İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

TRABZONSPOR KULUBÜ BAŞKANI SADRİ ŞENER: GÖKHAN ÜNAL İNŞALLAH YENİDEN GOL KRALI OLACAK VE MİLLİ TAKIMA SEÇİLECEK

Trabzonspor, Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal ile bir yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Aytekin'in Ankara'da bulunan ofisinde gerçekleştirilen ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Milletvekili Mustafa Cumhur, Kastamonu Milletvekili Osman Pepe ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu imza töreninde Gökhan Ünal, kendisini bir yılı opsiyonlu 4 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Bakan Özak, Trabzon markasının daha da yükseleceğini belirterek, büyük ve başarılı günlerin bordo-mavili camiayı beklediğini söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener de, Gökhan Ünal'ı renklerine bağladıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Gökhan Ünal herkesin beğendiği kaliteli bir futbolcu. Özlenen Trabzonspor'u meydana getirmek için her türlü fedekarlığı gösteriyoruz. Bundan sonrası teknik ekibe kalmış. Gökhan Ünal'ın transferinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gökhan Ünal inşallah Trabzonspor'da gol kralı olacak ve inşallah yeniden forma girerek milli takıma seçilecek" diye konuştu.

Çiçeği burnunda Trabzonsporlu golcü Gökhan Ünal ise, büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un da benimde büyük hedeflerim var. Transferim iki tarafa da hayırlı olsun. Yeni sezonda Trabzonspor'u elbirliğiyle hedeflerine ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan yarın Gökhan Ünal için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde de imza töreni düzenleneceği belirtildi.

İlgili Başlıklar:
Trabzonspor (193 haber)
Futbolda Transferler (216 haber)

Kaynak: İHA





MUSTAFA DENİZLİ'NİN YARDIMCISI OLAMADI AMA...

Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Başkanı Max Mosley, Formula 1’in içinde bulunduğu ekonomik krizden çıkması için acil önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.

Güney Afrika’da yapılacak 2010 Dünya Kupası’nı hedefleyen ay yıldızlı ekibimiz, eleme grubundaki 3. sınavını bu akşam Bosna Hersek önünde verecek. BJK İnönü Stadı’ndaki maç, saat 21.00’de başlayacak.

Alman çalıştırıcı Michael Skibbe’nin iki yardımcısı Ümit Davala ile Edwin Boekamp görevlerinden alındı. Bu görevden almalar, Skibbe Almanya’da iken yapıldı.

Antalya'da düzenlenen ''Antalya Cup Futbol Turnuvası''nda Bursaspor, Sivasspor'u 2-1 yenerek finale yükseldi.

Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Sinan Engin, kimsenin kendisini göndermediğini söyledi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam