|
|
06 Haziran 2008 Cuma 09:24
|
Spor
|
Fatih Terim'in eski patronu hapishanede ÖTENAZİ İSTEDİ
Fiorentina futbol kulübünün eski başkanı Vittorio Cecchi Gori, cezaevinde ötanazi ile ölmek istediğini söyledi.
Vergi kaçırmaktan tutuklanan ve cezaevine konan sinema yapımcısı Gori, hayatına son verilmesi için kendisine yardım edilmesi ve zehirli iğne kullanılmasını istedi.
Gori’nin sevgilisi Valeria Marini, durumun endişe verici olduğunu ve cezaevinde 24 saat gözetim altında olan işadamının aylardır ölmek istediğini kendisine söylediğini belirtti.
Bir dönem Fiorentina’da başkanlık yapan ve Fatih Terim’i takımın başına getiren Gori, daha sonra İmparator ile ters düşmüş ve istifaya zorlamıştı.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim; Erivan'da basın mensuplarının sorularını cevapladı... TERİM ŞUNLARI SÖYLEDİ:
Erman Toroğlu, Cumhurbaşkanı Gül'ün Ermenistan'a gitmesini eleştiren Baykal'a tepki göstererek, 'Deniz Baykal, her zamanki gibi muhalefet yapıyor' dedi.
Golden Leauge'in bugün Brüksel'deki finaline davet edilen ancak 5 bin metrede Meseret Defar'a tavşanlık yapması istenen milli atletimiz, teklifi düşünmeden geri çevirdi..
Türkiye, 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'nda yarın Belçika ile deplasmanda yapacağı karşılaşmada tarihindeki 878. maçına çıkacak.
Savunma, rakip takıma Erivan'da fazla pozisyon vermemesiyle biliniyor. EURO 2008 elemelerinde bu deplasmanda Sırbistan 5, Portekiz 3, Polonya 7, Finlandiya 6 ve Belçika 3 isabetli şut bulabildi.
Topla rakibin oynamasına izin veren Ermeniler, golleri duran toplardan kafa golleriyle buluyor
|