|
|
24 Haziran 2008 Salı 00:50
|
Spor
|
Mercedes, yarınki maç için fabrikayı 1 gün kapatıyor
ÇALIŞANLARININ çoğunluğu Türk olan Alman Mercedes Benz, Türkiye-Almanya maçı nedeniyle çarşamba günü üretimi durduracağını açıkladı.
Frankfurter Allgemeine Zeitung Gazetesi’nin verdiği habere göre, bu kararın alınmasında Mercedes Fabrikaları’nda çok sayıda Türk çalışanın bulunması büyük rol oynadı.
Böylece, aralarında çok sayıda Türk’ün de bulunduğu Mercedes işçileri, çarşamba akşamı maçı rahatlıkla izleyebilecek.
ElazIĞ depreminde annesini ve bir kardeşini kaybeden Keko Çiçek, Galatasaray Kulübü'nün davetlisi olarak babası Mehmet Ali ve amcası İsa Çiçek'le birlikte İstanbul'a geldi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarı kartı bulunan Emre'nin G.Saray derbisinde oynayabilmesini sağlamak için hakem Kuddusi Müftüoğlu ile tartıştığı öne sürüldü.
Bank Asya 1. Lig'de haftanın en önemli karşılaşmasında gülen lider Kardemir Karabük oldu. En yakın takipçisi Bucaspor'a konuk olan Karadeniz ekibi 2. dakikada Yunus'un attığı golle geriye düşmesine ka
90 dakikalık maçın tek aksiyonunu yapan Daniel Güiza sağ ayağıyla tam 12'den vurup, Sarı-Lacivertli takımı hayata bağladı.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın devre arasında, hakemlerin soyunma odasına girenlerin olduğunu iddia ederek, bunların açıklanmasını istedi.
Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Gaziantepspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe, zirve takibini sürdürdü.
|