|
|
05 Temmuz 2008 Cumartesi 11:27
|
Spor
|
İlk gecesi sonrası demeci: 'Fenerbahçe kulüp olarak, İspanya'nın büyük kulüplerinin düzeyinde'
DEVAMLA: İlk değerlendirmeme göre Fenerbahçe, Barcelona veya Real Madrid düzeyinde
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İspanyol Luis Aragones, kulüpte geçirdiği ilk günün ardından Marca gazetesine yaptığı değerlendirmede, ''Fenerbahçe kulüp olarak, İspanya'nın büyük kulüplerinin düzeyinde. İlk değerlendirmeme göre Fenerbahçe, Barcelona veya Real Madrid düzeyinde'' dedi.
İlk gün olarak kendisine gösterilenlerden çok hoşlandığını kaydeden Aragones, ''Bana öyle geliyor ki, çok ciddi bir kulüp. Stadyumları mükemmel. Mimarı açıdan da aküstik olarak da çok etkileyici'' şeklinde konuştu.
Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde ay sonunda oynayacakları ilk maçın çok önemli olduğunu ve hata yapma lükslerinin bulunmadığını kaydeden İspanyol teknik adam, ''İlk büyük hedefi başarmak için şimdiden çalışmaya başlamak gerek'' açıklamasında bulundu.
Bu arada Fenerbahçe ile Daniel Güiza'nın anlaşmasının an meselesi olduğunu iddia edilirken, İspanyol futbolcunun sevgilisi Nuria Bermudez'in hafta içinde iki aylık hamileyken düşük yapmasından dolayı Güiza'nın İstanbul'a gitmesinin geciktiği ileri sürüldü.
Golden Leauge'in bugün Brüksel'deki finaline davet edilen ancak 5 bin metrede Meseret Defar'a tavşanlık yapması istenen milli atletimiz, teklifi düşünmeden geri çevirdi..
Türkiye, 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'nda yarın Belçika ile deplasmanda yapacağı karşılaşmada tarihindeki 878. maçına çıkacak.
Savunma, rakip takıma Erivan'da fazla pozisyon vermemesiyle biliniyor. EURO 2008 elemelerinde bu deplasmanda Sırbistan 5, Portekiz 3, Polonya 7, Finlandiya 6 ve Belçika 3 isabetli şut bulabildi.
Topla rakibin oynamasına izin veren Ermeniler, golleri duran toplardan kafa golleriyle buluyor
Fenerbahçe ile mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızın, sarı-lacivertli kulüpten kesinlikle ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Alex ülkesine geri dönerek eski takımı Corinthians’ta form
(A) Milli Futbol Takımı, 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'ta Ermenistan ile 6 Eylül Cumartesi günü deplasmanda yapacağı maçın İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.
|