türk net en son haber 12 Ekim 2008Güncelleme: 12.10.2008 13:15 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Televizyon Dünyası
Vergi
Fernando Alonso
Formula 1
Temizlik Malzemeleri Endüstrisi
Gürcistan
ABD Kökenli Mortgage Krizi
Uluslararası Kriz
PKK Terörü
Otelcilik Sektörü
Add to Google

06 Temmuz 2008 Pazar 00:13 Spor

Aziz Yıldırım, 'Fenerbahçe'deki 11 yıllık başkanlığımda çalışacağım, düşüncelerime en yatkın hoca' dedi

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Luis Aragones'le resmi sözleşme imzaladı.

Başkan Aziz Yıldırım, imza töreninde yaptığı açıklamada, Aragones'in düşüncelerine en yatkın teknik adam olduğunu söyledi.

F.Bahçe'nin her zaman iyi teknik adamlarla çalıştığını söyleyen Yıldırım, "11 yıllık başkanlık dönemimde çalışacağım, benim düşüncelerime en yatkın, düşüncelerimi yapabilecek bir hoca olarak, arkadaşlarımla beraber inandığım için kendisine teklif yaptık ve kolay da getirmedik" dedi.

Kulübün 2008 yılı itibarıyla iyice büyümeye başladığını, bundan sonra ekonomik büyümeyi sportif başarıların destekleyeceğini söyleyen Yıldırım, "Bu düşünce içerisinde yeni bir ekiple çalışma ve yeniden yapılanma çalışmaları gerçekleştirdik. Takımımızı Aragones'e 2 yıl emanet ediyoruz. Ancak temennim, bu birlikteliğin 2 yıldan daha fazla devam etmesi. Mukavelenin iki yıl sonra tekrar uzatılması için tatlı dillerin başladığını ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Aragones'i düşüncelerine en yatkın hoca ilan eden Yıldırım, başkanlığı süresinde daha önce; Joachim Löw, Rıdvan Dilmen, Zdenek Zeman, Mustafa Denizli, Werner Lorant, Christoph Daum ve Zico ile çalıştı. Ayrıca Turan Sofuoğlu, Oğuz Çetin ve Tamer Güney de hoca yokluğunda bir süre takımı yönettiler.

İlgili Başlıklar:
Aziz Yıldırım Haberleri (70 haber)
Luis Aragones (27 haber)
Fenerbahçe (812 haber)






Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 16. yarışı olan Japonya Grand Prix'sini, Renault'nun İspanyol pilotu Fernando Alonso kazandı.

Uzun yıllardır en iyi milli maçımızı oynadık. Hele ikinci devre oynadığımız futbolla Bosna'yı sahadan sildik, diye yazıyor AHMET ÇAKAR, SABAH gazetesindeki köşesinde:

Dünyada tanınan bir takımız. Bizim en önemli dostumuz kendimiz. En önemli varlıklarımız da kendi insanımız. Bir jenerasyon daha Türk Milli Takımı’na hediye etmek için kolları sıvadık.

Fatih Terim'in 'prens'leri arasında yer alan Mevlüt dün maç boyunca kaçırdığı pozisyonlarla saç baş yoldurdu ancak galibiyet golüne imza atarak kendini affettirdi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam