türk net en son haber 5 Temmuz 2009Güncelleme: 05.07.2009 19:54 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Trafik Kazaları
    Ilısu Barajı
    Irak Türkiye İlişkileri
    İsrail
    ADSL
    İnternet
    Michael Jackson
    Domuz Gribi
    Futbolda Transferler
    Osmanlı Tarihi
    Add to Google
    16 Temmuz 2008 Çarşamba 10:20 Spor

    Şifo Mehmet, 2008-2009 sezonunun Beşiktaş için çok zor geçeceğini savundu

    ''ŞİFO'' MEHMET'TEN BEŞİKTAŞ DEĞERLENDİRMESİ

    Beşiktaş Futbol Takımı'nın eski kaptanlarından Mehmet Özdilek, 2008-2009 sezonunun Beşiktaş için çok zor geçeceğini savundu.

    Siyah-beyazlı takımda ''Şifo'' lakabıyla sembol olan ve geçmiş sezonlarda Beşiktaş ile büyük başarılara imza atan Mehmet Özdilek, son 10 yıla bakıldığında eski takımının sadece 1 lig şampiyonluğu elde ettiğini ifade ederken, yeni sezon konusunda ise, ''Bu sezon Beşiktaş için çok zor bir sezon olacak'' dedi.

    Aynı zamanda Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu yönetiminde yer alan Mehmet Özdelik yaptığı açıklamada, son dönemde sadece 100. yılda elde edilen şampiyonluğun bulunduğunu ifade ederek, ''Özellikle 2003 yılından bu zamana kadar olan süreçte Beşiktaş'ın çok başarılı bir dönem geçirdiğini söylememiz yanlış olur. Yapılan transferdeki sıkıntılar, kaçan şampiyonluklar ve kupalar, Avrupa'daki sıkıntılı skorlar sonrası, Beşiktaş zor bir 5 sene geçirdi. İnsanların bu konuda fazla sabrı kalmadı'' diye konuştu.

    Beşiktaş'ın takıma takviye yaparken, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da takımlarını güçlendirdiğini hatırlatan Mehmet Özdilek, ''Trabzonspor da önemli bir yapılanmaya gitti. Anadolu takımları da takviye yapıyor. Kayserispor zirveye oynayacağını söylüyor. Sivasspor kadrosunu koruyor. İş, geçen sezondan daha zor olacak'' dedi.

    Mehmet Özdilek, Beşiktaş camiasında güven eksikliği olduğunu iddia ederek, bunun da üst üste alınacak başarılı sonuçlarla giderilebileceğini söyledi.

    Beşiktaş'ta kaptanlık yaptığı dönemde camianın efsane isimlerinden olan Mehmet Özdilek, Avusturya kampında kavga eden iki kaptan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın hareketinin affedilemez olduğunu dile getirdi.

    Bu konuda geçmişten gelen bir sıkıntının olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı eski oyuncu, ''İkisinin arasında sorun ne olursa olsun, arkadaşlarının önünde bu tür davranış içinde olmaları çok sağlıklı bir şey değil'' dedi.

    Kendisinin sporun içinden gelen biri olarak sporun dışında kalma lüksünün bulunmadığını dile getiren Mehmet Özdilek, Beşiktaş ile ilgili düşüncelerinin ve hedeflerinin bulunduğunu söyledi.

    İlgili Başlıklar:
    Beşiktaş (697 haber)






    648. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık yarı final güreşleri yapıldı.

    İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler'i transfer etmek istiyor.

    Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) kariyerinin zirvesinde bulunan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, prensip anlaşmasına vardığı Portland'dan vazgeçerek, Toronto Raptors'ın 53 milyon dolar

    Türk Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid Takımı'nın, Kaka ve Cristiano Ronaldo gibi futbolculara verdiği yüksek transfer ücretleriyle ilgili "Dünyada bu kadar konuşulmuyor. B

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam