|
|
18 Temmuz 2008 Cuma 09:15
|
Spor
|
Cristiano Ronaldo, Paris Hilton'u reddetti
İngiliz Daily Mail gazetesi yazdı:
Portekizli ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, ABD'de bir gece kulübünde karşılaştığı sosyetik güzel Paris Hilton'u geri çevirdi. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre seksi yıldız gece boyunca ünlü futbolcuyla ilgilendi; hatta gidip masasına oturdu. Bir görgü tanığı, "Paris, kulüpteki diğer kızlar gibi gözlerini ondan alamadı. Ama Ronaldo kimseyle ilgilenmedi" dedi.
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda Belçika Grand Prix'sini McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton kazandı.
OLAYA TANIK OLAN KİŞİ: Kulübe girir girmez iki kızı çağırdı. Böylesine agresif bir tutuma hiç tanık olmamıştım
Formula 1’de sezonun 13. yarışı olan Belçika Grand Prix’si öncesi dün yapılan sıralama turları sonunda McLaren’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton 1:47.338’luk derecesiyle ilk cebi kaptı.
Maç öncesi bazı ev sahibi taraftarlar hem ısınmaya çıkan Milliler’i hem de İstiklal Marşı’nı ıslıkladı. Öte yandan ellerinde iki ülkenin isimlerinin yazılı olduğu atkılar taşıyan Ermeni taraftarlar da
İBRAHİM ALTINSAY, Radikal gazetesindeki köşesinde MİLLİ MAÇI BÖYLE ANALİZ ediyor:
Milli Takımımız’ın kaptanı Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim’e teşekkür etti, “İkinci devrede beni çıkarabilirdi çünkü çok eskiğim vardı. Ama sürekliliğimi artırmak için 90 dakika oyunda tut
|