|
|
23 Temmuz 2008 Çarşamba 12:06
|
Spor
|
Fikstür çekildi... İLK DERBİ FENERBAHÇE İLE GALATASARAY ARASINDA
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonu fikstürü çekilirken, sezonun ilk derbi maçı, 10. haftada Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak.
Sezondaki ikinci derbi maç 13. haftada yine Kadıköy'de, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak.
Ligin ilk yarısındaki Galatasaray-Beşiktaş derbisi ise 16. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak.
Öte yandan, 3. haftada Trabzonspor-Beşiktaş, 7. haftada Galatasaray-Trabzonspor, 17. haftada da Fenerbahçe-Trabzonspor maçları oynanacak.
Alman ikinci liginden birinci ligine çıkan 1. FC Köln takımında oynayan Ümit Özat'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
UEFA KUPASINDAKİ RAKİPLER BELLİ OLDU: 2'Sİ KOLAY, BİRİ ZOR GÖRÜNÜYOR
Milli Takım’ın Ermenistan ve Belçika maçlarının aday kadrosu açıklandı. Fatih Terim, aday kadroya sürpriz olarak Antalyaspor’dan Uğur Kavuk, Gaziantepspor’dan Mehmet Polat ve Denizlispor’dan Çağlar Bi
Monaco'da oynan UEFA Süper Kupası'nda Rus temsilci Zenit, İngiliz Manchester United'i 2-1 yendi ve kupayı müzesine götürdü. Tekke, 90 dakika yedek kulübesinde oturdu.
|