|
|
24 Temmuz 2008 Perşembe 00:39
|
Spor
|
Efes, Yunanistan Milli Takımı'nda da oynayan 2.07'lik forvete 1 yıllık imza attırdı
Kakiouzis, 2002-03'te Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Siena'da forma giymişti
Efes Pilsen, antrenör Ergin Ataman'ın eski öğrencisi Michalis Kakiouzis'i renklerine bağladı.
Thornton, Vujanic, Charles Smith, Kaya Peker gibi transferleri ile gelecek sezon için güçlü bir kadro kuran lacivert-beyazlılar, son olarak Avrupa'nın en iyi 4 numaralarından biri olan Michalis Kakiouzis ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.
Hem pota altında hem de dış şutlarda çok etkili bir oyuncu olan 2.07'lik tecrübeli yıldız, geçen sezon İspanya Ligi'nde CajaSol formasıyla 34 maçta 12.5 sayı ve 5.6 ribaund ortalamaları tutturdu.
AEK'da yıldızı parladıktan sonra İtalya'nın Montepaschi Siena takımına transfer olan Kakiouzis, 2002-03'te Ergin Ataman'ın Final Four oynattığı kadroda bulunuyordu. 2005-06'da Barcelona'ya transfer olan Kakiouzis, burada iki yıl geçirdikten sonra geçen sezon başında CajaSol'a transfer olmuştu. 2005'te Avrupa Şampiyonu olan, 2006'da da Dünya Şampiyonası'nda final oynayan Yunanistan Milli Takımı'nın kadrosunda da yer alan Kakiouzis, milli formayla 68 maçta 6.2 sayı ortalaması var.
MUSTAFA DENİZLİ'NİN YARDIMCISI OLAMADI AMA...
Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Başkanı Max Mosley, Formula 1’in içinde bulunduğu ekonomik krizden çıkması için acil önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.
Güney Afrika’da yapılacak 2010 Dünya Kupası’nı hedefleyen ay yıldızlı ekibimiz, eleme grubundaki 3. sınavını bu akşam Bosna Hersek önünde verecek. BJK İnönü Stadı’ndaki maç, saat 21.00’de başlayacak.
Alman çalıştırıcı Michael Skibbe’nin iki yardımcısı Ümit Davala ile Edwin Boekamp görevlerinden alındı. Bu görevden almalar, Skibbe Almanya’da iken yapıldı.
Antalya'da düzenlenen ''Antalya Cup Futbol Turnuvası''nda Bursaspor, Sivasspor'u 2-1 yenerek finale yükseldi.
Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Sinan Engin, kimsenin kendisini göndermediğini söyledi.
|