|
|
29 Temmuz 2008 Salı 10:12
|
Spor
|
Nonda, Galatasaray'ın bir FORVET aramakta oluşunu DERT ETMİYOR
"Forvet arayışları takımı güçlendirmek için yapılıyor. Ben buradayım. Görev verilirse formamı giyer, sahaya çıkar ve gollerime kaldığım yerdem devam ederim"
GALATASARAY’da Harry Kewell ve Fernando Meira’nın takıma katılmasının ardından gözler tamamen forvet transferine çevrildi. Yönetim, takıma tecrübeli bir golcü katmak için kolları sıvarken, geçtiğimiz yıl Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan Shabani Nonda, bu durumu kendisine dert etmediğini söyledi.
Kongolu yıldız, "Ben Galatasaray’ın futbolcusuyum ve buradayım. Kendime özgüvenim tam. Şans verilirse ve formamı giyersem gollerime kaldığım yerden devam ederim" dedi. Duisburg’da yapılan ilk hazırlık kampının ardından takımdan gönderileceği iddiaları dahi ortaya atılan Kongolu golcü, dün Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Futbol komitesinin forvete yapacağı transferin ardından gönderileceği öne sürülen Nonda, "Bu sezon özgüvenim en üst düzeyde. Kendimden eminim ve geçen yıldan çok daha iyi durumdayım. Yönetim elbette takıma güç katmak adına transfer yapacak. Çünkü Galatasaray’ın hedefleri büyük. Ama ben bunu hiç düşünmüyorum, kendime güveniyorum" diye konuştu.
Nonda, Galatasaray’dan ayrılmayı hiç düşünmediğini de belirtirken şunları söyledi: "Ben bir yere gitmiyorum. Çünkü ben Galatasaray’dan, Galatasaray da benden mutlu. Bunu biliyorum. Sorunum yok ve buradan ayrılmayı hiç düşünmedim. Geçtiğimiz yıl görev aldığım sürece şampiyonluğa katkı sağladığımı düşünüyorum. Tüm takım olarak heyecanla zorlu maratonun başlamasını bekliyoruz. Galatasaray’da her şey geçtiğimiz yıldan daha iyi halde. Şampiyonluğun da etkisiyle takımda pozitif hava var. Gitmek yok. Eğer bana yine şans verilirse gollerime kaldığım yerden devam ederim. Bu sene gerçek gücüme kavuşacağım. Hakan Şükür’ün takımdan ayrılmasının bir etken oluşturacağını düşünmüyorum. Fakat yanlış anlaşılmasın, Hakan gitti diye oynarım gibi bir düşüncem yok."
Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.
Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.
İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.
Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.
Komando Binbaşı Ayşe Kil Erten, iki çocuk annesi ve iyi bir keskin nişancı...
İşte Rıdvan'a göre Fener'in aldığı EN İYİ FUTBOLCU ve nedenleri...
|