|
|
07 Ağustos 2008 Perşembe 01:54
|
Spor
|
Oliveira Galatasaray'da
Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, uzun süredir peşinde koştuğu Ricardo Oliveira'da mutlu sona ulaştı.
Galatasaray İspanya İkinci Lig takımlarından Real Zaragoza'da forma giyen Brezilyalı yıldız Ricardo Oliveira ve kulübüyle kesin anlaşma sağladı.
Galatasaray'ın Almanya kampından İspanya'ya hareket eden ve bu futbolcu için kulübü ve menajeriyle masaya oturan yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in, Oliviera'nın transferiyle ilgili kulübü Real Zaragoza ve menajeriyle anlaşma sağladığı ve kısa sürede bu transferin basına duyurulacağı öğrenildi.
Ricardo Oliveira transferinin gerçekleşmediği ve futbolcunun kulübü Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Sezgin, transfer konusunda tek sorunun Real Zaragoza'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğunu ifade ederek, bu sorunu aşmaya çalıştıklarını ve sorunu aşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini vurguladı.
Galatasaray'ın futbolcu ve menajeriyle anlaştığı ve transfer konusunda Real Zaragoza'yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.
Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı, Beşiktaş’ın acil ihtiyaçlarına ilaç oldu
Diyarbakırspor Kulübü, aralarında süresiz kadro dışı bırakılan kaleci Gökhan Tokgöz'ün de bulunduğu 3 oyuncunun sözleşmesini tek taraflı feshetti.
Turkcell Süper Lig'de 6 Mart 2010'da oynanan Diyarbakırspor - Bursaspor müsabakası'nda çıkan olaylar nedeniyle Diyarbakırspor-Antalyaspor maçı tarafsız sahaya alındı.
''YALANLARKEN UTANIYORUZ''
Galatasaray-Ankaragücü maçı sonunda bir kişinin Ali Sami Stadı'nda tribünden düşmesi olayıyla ilgili sarı-kırmızılı kulüp, PFDK'ya savunma verecek.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oynadıkları futbol itibariyle Galatasaray'ı yenecek güçlerinin olduğunu söyledi.
|