türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 22:34 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    21 Ağustos 2008 Perşembe 15:08 Spor

    Tekvandocumuz Azize Tanrıkulu, 57 kiloda GÜMÜŞ MADALYA aldı

    Pekin Olimpiyatlarında final müsabakasına çıkan milli tekvandocumuz Azize Tanrıkulu gümüş madalya elde etti.

    2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nda tekvando bayanlar 57 kilogram mücadelelerinde milli sporcu Azize Tanrıkulu finalde Güney Koreli Sujeong Lim'e yenilerek gümüş madalyada kaldı.
    Tekvandoda bayanlar 57 kilogramda altın madalya maçına çıkan Azize Tanrıkulu iyi mücadele ettiği karşılaşmada Güney Koreli rakibine 1-0 mağlup olarak altın madalyayı rakibine kaptırdı ve gümüş madalyada kaldı.

    Azize Tanrıkulu böylece; Sibel Özkan ve Elvan Abeylegesse'nin ardından ülkemize gümüş madalya kazandıran 3. isim oldu.

    ALTIN MADALYAYI KAÇIRAN AZİZE TANRIKULU, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

    2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nda tekvando bayanlar 57 kilo final müsabakasında Güney Koreli rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi olan milli tekvandocu Azize Tanrıkulu, müsabaka sonrasında gözyaşlarına boğuldu.

    Güney Koreli rakibi Sujeong Lim'in karşısına atın madalya için çıktığını belirten Azize Tanrıkulu, "Altın madalya kazanmak istiyordum. Çok üzgünüm, ama yine de gururluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle kafilemize ve ağabeyim Bahri Tanrıkulu'na teşekkür ediyorum. Tribünden beni destekledi. Yarın da onun maçı var. Benim için herşey bitmedi. Ağabeyimin altın madalya alması için destekleyeceğim" diye konuşurken, göz yaşlarını tutamadı.

    İlgili Başlıklar:
    2008 Pekin Olimpiyatları (135 haber)
    Tekvando (8 haber)

    Kaynak: IHA





    Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.

    Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.

    İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.

    Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam