|
|
05 Eylül 2008 Cuma 23:36
|
Spor
|
Fatih Hoca takımı kurdu... A MİLLİ İLK 11 HAZIR
A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim, yarın deplasmanda oynanacak Ermenistan maçının kadrosunu netleştirdi.
Terim, dün akşam basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda kafasındaki kadroya çift kale maç yaptırdı. Tecrübeli hocanın, sahaya Avrupa Şampiyonası'ndaki 11'e yakın kadroyla çıkacağı öğrenildi. Dünkü idmanda ortaya çıkan 11'e göre Türkiye'nin; Volkan, Gökhan Gönül, İbrahim Kaş, Servet, Hakan Balta, Serdar Özkan, Aurelio (M. Topal), Emre, Tuncay, Semih, Arda'dan oluşan 11'le çıkması bekleniyor.
TERİM'İN 55. YAŞGÜNÜ
Türk halkının beklentilerine cevap vermeyi istediklerini belirten Terim, "Şu anda dünya sıralamasında 10. sıradayız. Neden ilk 3'e girmeyelim" diye konuştu. Başarılı hoca, "Bu yolda da ilk adımı Ermenistan ile atacağız. Temennimiz iyi başlamak ve devamını getirmek. Futbolcularım bu maçın önemini biliyor. Onlar, bu sorumluluğu kaldıracak tecrübe ve birikime sahip. İstediğimiz sonucu alıp döneceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı. Bu arada dün 55. yaşını dolduran Terim, "Bana en güzel hediyeyi nasıl vereceklerini futbolcularım gayet iyi biliyor" dedi.
Galatasaraylı Arda, ankette Thierry Henry ve Franck Ribery'i de geride bıraktı. Fenerbahçeli Semih de Rooney, Eto'o ve Drogba'nın önünde...
Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.
Hertha Berlin maçının uzatma dakikalarında yere yığılan Arda, futbolseverlerin yüreğini ağzına getirdi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri yarın satışa çıkarılıyor.
Milan Baros'un penaltı golünden sonra tribündeki Türk taraftar 'Auf Wiedersehen' (Güle güle) diye şarkı söylemeye başladı.
İspanyol gazetesi Marca, Fenerbahçeli Güiza'nın, sevgilisi Nuria Bermudez ile yaklaşık 1,5 aydır görüşmediğini, çiftin ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.
|