türk net en son haber 4 Temmuz 2009Güncelleme: 04.07.2009 21:21 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    11 Eylül 2008 Perşembe 22:10 Spor

    Hakan Şükür, bundan sonraki futbol yaşantısını Dubai veya Katar'da sürdürebileceğini söyledi

    YANİ DAHA HALA BİR KARAR YOK

    Fatih Avcılar İlköğretim Okulu'nda düzenlenen bir etkinliğe katılan Hakan Şükür, burada okulun yeni yapılan halı sahasını hizmete açtı. Hakan Şükür, basın mensuplarının bundan sonraki futbol yaşamı konusundaki sorularını cevaplandırdı.

    Galatasaray defterinin artık kapandığını ifade eden tecrübeli golcü, "Bana birçok ülkeden teklif geliyor. Birçoğunu kabul etmedim. Çünkü tekliflerin yanında birde ailemi düşünmek zorundayım. İki tane çocuğum okula başladı. Bazı kararları artık tek başıma alamıyorum Malum herşey para değil 37 yaşına geldim bazı beklentilerin içine girilmesini istemedim. İsmimin parayla anılmasını istemedim" diye konuştu.

    -"DUBAİ'YE GİDEBİLİRİM"-

    Görüştüğü takımların sorulması üzerine Hakan Şükür, şöyle konuştu:

    "Benim görüştüğüm ülkelerde ligler ekim ayında başlayacak. Bende o kulüplerden 9 Ekim'e kadar müsade aldım. Dubai, Katar ve Amerika'nın bazı takımlarından teklifler aldım. Ancak şu aşamada Amerika uzak olduğu için burayı kabul etmedim. Şu anda Dubai daha cazip gibi görünüyor belki oraya gidebilirim. Buralara gideceğim diye kesin bir durum yok. Olmazsa da futbol hayatıma nokta koyabilirim. Çünkü antrenörlük diplomam var. Yaşantımı Türkiye'de devam ederim. Türkiye'deki takımlarda futbol oynamayı düşünmüyorum."

    İlgili Başlıklar:
    Hakan Şükür (87 haber)






    Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.

    Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.

    İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.

    Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam