türk net en son haber 5 Temmuz 2009Güncelleme: 05.07.2009 05:04 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    14 Eylül 2008 Pazar 09:02 Spor

    TANBURACI KONUSUNDA GERİ ADIM ATMIYOR AMA... Fatih Terim: Meslektaşlarıma, futbolcularıma, kamuoyuna ve herşeyden önemlisi kendime bir özür borçluyum

    GALATASARAY MAÇINI İZLEDİ. MUHABİRLERİN SORULARINI DA YANITSIZ BIRAKMADI

    Galatasaray-Antalyaspor maçının öncesinde tribündeki konuklardan biri de Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’di.

    Fatih Terim, son günlerde gündeme gelen “sinkaflı” telefon diyaloğu hakkında ilk kez konuştu.

    Canlı yayında Bahri Havadır’ın sorularını cevaplandıran Fatih Terim,

    “Gerilimli bir maç oynadık. Maçtan sonra İtalya’dan gelen menajerim ve yardımcılarımla Bodrum’a gittim; salim kafayla düşündüm. Zaman ve şartlar ne olursa olsun, antrenörlük kariyeri (Belçika Milli Takım Teknik Direktörü Rene Vandereycken) küçük olan birinin tahriklerine kapılmamalıydım, bu gerilimi yaşamamalıydım. Burada hata yaptığımı kabul ediyorum. Meslektaşlarıma, futbolcularıma, kamuoyuna ve herşeyden önemlisi kendime bir özür borçluyum. Bu kadar kariyeri küçük olan birinin daha önce çalışılmış tahriklerine kapılmamam gerekirdi. Bu gerilimi yaşamamalıydım. Maalesef hata yapabiliyorum: bunun için kamuoyuna özür borçluyum”

    dedi.

    GERİ ADIM ATMAM

    SKYTÜRK’de yaptığı eleştiriler için maçtan bir gün önce spor yazarı Osman Tamburacı’ya telefon açarak sinkaflı küfürler ettiği de hatırlatılan Teknik Direktör Fatih Terim,

    “O konuda bir adım geri atmam. O konunun evveliyatı var. İş mahkemeye gitmiştir. Söyledikleri eksiktir; söylemedim demem; yine söylerim. Bu işin evveliyatı vardı. Benim hiçbir kurumla çatışmam yok. Kişisel bir mevzu; zaten mahkemeye intikal etmiş. Hiç kimse onu ne okuyordu ne de dinliyordu şimdi hiç değilse biraz tanınmış oldu”

    diye konuştu.

    İlgili Başlıklar:
    Fatih Terim (165 haber)






    Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.

    Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.

    İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.

    Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam