|
|
12 Ekim 2008 Pazar 03:15
|
Spor
|
Mevlüt 6.'da golü buldu
Fatih Terim'in 'prens'leri arasında yer alan Mevlüt dün maç boyunca kaçırdığı pozisyonlarla saç baş yoldurdu ancak galibiyet golüne imza atarak kendini affettirdi.
İkinci golümüzün geldiği 66. dakikaya kadar 5 net fırsattan yararlanamayan yıldız oyuncu, bu dakikada ise kaleciden seken topu boş kaleye tamamlamayı başardı.
Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.
Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.
İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.
Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.
Komando Binbaşı Ayşe Kil Erten, iki çocuk annesi ve iyi bir keskin nişancı...
İşte Rıdvan'a göre Fener'in aldığı EN İYİ FUTBOLCU ve nedenleri...
|