|
|
12 Ekim 2008 Pazar 08:18
|
Spor
|
Milli Takımımız'ın Bosna Hersek'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın yıldızı Sabri Sarıoğlu'ydu
SABAH gazetesinin manşetten verdiği haberin yorum - analizi böyle:
Sabah'ın haberi:
Bu da beyaz Cafu
Terim, hafta içinde Kazım'ı kast ederek "Yeni Cafu geliyor" demişti. Attırdığı iki golle Milli Takım'a 3 puanı getiren ve mükemmel futboluyla Brezilyalı yıldızı hatırlatan ise Sabri oldu Milli Takımımız'ın Bosna Hersek'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın yıldızı Sabri Sarıoğlu'ydu. G.Saraylı futbolcu, karşılaşma boyunca mükemmel bir futbol ortaya koydu ve galibiyette başrolü oynadı. Ay-yıldızlıların ilk golünde Dzeko'ya çarpan vuruşu yapan Sabri, ikinci golde de ceza alanına hareketlenen Servet'e mükemmel bir orta kesti. Yıldız futbolcu, savunmaya da yardım etti ve rakip ataklara set çekti. Maç boyunca 12 isabetli orta yaparak inanılmaz bir rakama ulaşan genç oyuncu, 6 kez de top çaldı. Rakip kaleye 2 şut çeken Sabri, hem defansta hem ofansta etkili oldu.
CAFU EN İYİ SAĞ BEKLERDEN
Öte yandan akıllara geçtiğimiz hafta içinde Kazım'ı kastederek "Yeni bir Cafu yaratıyoruz" diyen Terim geldi. Tecrübeli teknik adamın sahaya sürdüğü takımda, gelmiş geçmiş en iyi sağ bekler arasında gösterilen Cafu'ya benzer bir isim vardı. Ancak Terim'in iddiasının aksine bu bölgede parlayan isim Kazım değil Sabri oldu.
Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.
Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.
İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.
Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.
Komando Binbaşı Ayşe Kil Erten, iki çocuk annesi ve iyi bir keskin nişancı...
İşte Rıdvan'a göre Fener'in aldığı EN İYİ FUTBOLCU ve nedenleri...
|