|
|
12 Ekim 2008 Pazar 00:33
|
Spor
|
Herkesin ORTAK FİKRİ bu: Belçika'dan yediğimiz golün aynısını dün Bosna'dan da YEDİK
Belçika karşısında yan topta adam paylaşımı yüzünden basit bir gol yiyen A Milli Takımımız, dün gece de aynı golün kopyasını Bosna Hersek'ten yedi
Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Bosna Hersek'i ikinci yarıda bulduğumuz gollerle 2-1 yenerek, yeniden umutlandık ancak defansta yaptığımız inanılmaz hataların sürmesi gelecek maçlar için de keyif kaçırdı.
Bundan önceki maçta 1-1 berabere kaldığımız Belçika'dan yan toptan, defansta adam paylaşımındaki hatalar yüzünden basit bir gol yiyen milliler, dün gece de aynı hatayı tekrarladılar.
Belçika maçında rakibe Çağlar'ın yaptığı gereksiz faulde, sol kanattan ortalanan topu Sonck bomboş pozisyonda kafayla ağlara göndermişti.
Servet de maçtan sonra "O adamı yan toplarda Tuncay tutuyordu. Ama Tuncay'ın yerine oyuna giren arkadaşımız bunu yapmayınca golü yedik" diyerek Halil Altıntop'u eleştirmişti.
MAÇ FARKLI, SAHNE AYNI
Dün gece de aynı sahne yaşandı.
Önce İbrahim Kaş yarı alanımızda rakibe gereksiz bir faul yaptı.
Atışta Servet tutması gereken adamı boş bıraktı ve arkadaşlarına iki kere 'Bırakın' diye bağıran kaleci Volkan da boşa çıkarak, Dzeko'nun topu boş kaleye yollamasını sağladı.
İkinci yarıda inanılmaz bir baskıyla beraberliği bulup, öne de geçtik ama defanstaki hatalar düşündürdü.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre, 14. hafta maçlarının hakemleri şöyle:
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay istifa etti. BUGÜN İSTİFALARIN SON GÜNÜYDÜ; ADAY MI OLACAK?...
Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, dizinden ameliyat edildi.
Galatasaray-Hacettepe maçı tekrarlanmalı şeklindeki yorumlara MHK Başkanı son noktayı koydu... PEKİ MAÇ TEKRARLANACAK MI?..
Cimbom'un deplasman maçının hakemi belli oldu.
TRT'nin Stadyum programı dün gece yine bomba yaptı.
|