|
|
03 Kasım 2008 Pazartesi 12:48
|
Spor
|
Rüştü kimseden çekmedi Kayseri taraftarından ÇEKTİĞİNİ
Beşiktaş kalecisi Rüştü, maçın ikinci yarısında hakeme, Kayserisporlu taraftarları şikayet etti.
Kale atışı sırasında gözüne lazer ışığı tutulduğunu belirten tecrübeli file bekçisi, bunun kendisini rahatsız ettiğini belirtti. Hakem Selçuk Dereli bunu 4. hakeme, o da maçın federasyon temsilcisine iletti.
Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.
Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.
İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.
Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.
Komando Binbaşı Ayşe Kil Erten, iki çocuk annesi ve iyi bir keskin nişancı...
İşte Rıdvan'a göre Fener'in aldığı EN İYİ FUTBOLCU ve nedenleri...
|