türk net en son haber 5 Temmuz 2009Güncelleme: 05.07.2009 05:10 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
    Ana sayfa haber
    Politika Haber
    Toplum Haber
    Ekonomi Haber
    Dünya Haber
    Yaşam Haber
    Spor Haber
    Görüntülü Haber
    Haber İndeksi
    Haber Arama
    Haber Arşiv
    Hava Durumu
    Yazarlar
    Haber Başlıkları
    Araştırma Dosyaları
    Haber Yorumlar
    Haber Üyelik Merkezi
    Haber Üyelik Merkezi

    Güncel Başlıklar
    Galatasaray
    Abdullah Gül
    Adapazarı - Sakarya
    AKP
    Recep Tayyip Erdoğan
    Yaşlı Nüfus
    Michael Jackson
    THY
    Orman Yangınları
    Aile İçi Cinayet
    Add to Google
    05 Kasım 2008 Çarşamba 15:04 Spor

    Sergen, Maldonado'ya yaptığı eleştirisiyle Şanlıurfalılar'ı fena kızdırdı

    Vatan gazetesi yazarı Sergen Yalçın, yazısında 'Maldonado bence futbolcu değil, saçını kestirmiş, Şanlıurfasporlu oyunculara benzemiş. Zaten en fazla orada oynar' demişti.

    TFF 2. Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’un Yönetim Kurulu, eski futbolcu Sergen Yalçın’ın bir gazetedeki yazısında, takımla ilgili yer alan ifadelerine tepki gösterdi.

    Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, yaptığı yazılı açıklamada, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu’nun dün akşam Kulüp Başkanı Habip Aslan başkanlığında yaptığı toplantıda, "Sergen Yalçın olayını" da gündeme aldığını belirtti.

    Sergen’in Vatan Gazetesindeki yazısında, Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının analizini yaparken, Fenerbahçeli futbolcuları eleştirdiğini ve yazısının bir bölümünde de, "Maldonado bence futbolcu değil, saçını kestirmiş, Şanlıurfasporlu oyunculara benzemiş. Zaten en fazla orada oynar" şeklindeki ifadelere yer verdiğini iddia eden ve bunun Şanlıurfa’da büyük infial uyandırdığını dile getiren Kapaklı, açıklamasında şunları kaydetti:

    "Bu cümle Şanlıurfa’da büyük tepki toplamıştır. Şanlıurfasporlu sporseverler tepkilerini yazara ulaştırmak için ’syalcin@gazetevatan.com’a bildirmeye devam etmektedir. Şanlıurfaspor 40 yıllık şanlı futbol tarihiyle Türkiye’nin sporuna katkı sağlamaktadır. Bank Asya 1. Lig’e çıkma yolunda bu sezon büyük bir mücadele verirken, bu talihsiz açıklama kaliteli ve kendini ispatlamış futbolcularımızı da rencide etmiştir. Taraftar gruplarımız Sergen Yalçın hakkında kanuni haklarını da arayacaklardır. Şanlıurfaspor yönetimi olarak Sergen Yalçın’dan özür ve düzeltme yazısı yazmasını talep ediyoruz. Sergen Yalçın’ın her yazısı kalitesizliğiyle, seviye düşüklüğüyle onun futbolcuyken ortaya koyduğu, özel hayatındaki rezillikleri çağrıştırıyor. Onun kumarbazlığı, dansözlüğü bizi ilgilendirmiyor. Ama şu açıkça bilinmeli ki hiç kimse Şanlıurfaspor’a ve futbolcularına böylesine bir benzetmede bulunamaz. Biz hangi takımın formasının ucuz olduğunu bilemeyiz. Ama Şanlıurfaspor forması, 1,5 milyonluk büyük bir camiayı temsil etmektedir."

    Söz konusu yorumun Fotogol Gazetesi’nde de 3 Kasım 2008 Pazartesi günü haber olarak yer aldığını aktaran Kapaklı, gazetelerin spor müdürlerinin bu tür konularda gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.






    Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.

    Nihat'ın menajeri, Beşiktaş'ı şok eden açıklamasında 'Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur' dedi.

    İspanya’dan dönen ve Beşiktaş’a katılan Nihat Kahveci dün Ekrem Dağ ile birlikte sağlık kontrolünden geçti.

    Antrenmanı, 'Bugün de size güzel bir çalışma programı hazırladım' diye başlatan Alman teknik adam, 'Hepinizin gülmesini istiyorum. Çünkü güle oynaya çalışmalıyız' dedi.

    Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
    NET Haber
    Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
    resmi abonesidir.
    NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
    Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
    Reklam